duminică, septembrie 21, 2008

Sportul Studentesc-Fc Ploiesti 1-2

Felicitari pentru aceasta victorie, deja o propozitie din ce in ce mai folosita dupa fiecare meci al lupilor. Astazi intr-unul din orasele tarii lupii au castigat cu sansa unul din derby-urile seriei. Sportul a aratat inca o data ca este o formatie de traditie ce inca pastreaza din elanul si ambitia formatiei de alta data. Au deschis scorul si doar sansa a pastrat scorul la 1-0. Din potriva la un corner venit dintr-un contraatac lupii au egalat situatia pe vechea dar frumoasa tabela de marcaj a gazdelor. Asadar la pauza asa cum se spunea la fotbal minut cu minut, la Bucuresti in complexul Regie Sportul 1 Petrolul 1. Dupa pauza deja nu a mai fost o surpriza revenirea favoritilor. Semnalul a fost dat dintr-un gol anulat aiurea de tusieriar la nici doua minute superman Gafita aduce Petrolul in avantaj iar formatia prahoveana reuseste sa pastreze rezultatul pana la final.
De remarcat pofta de joc a lui Alexe care a marcat pentru 1-1 dintr-un corner si reusind sa profite de o neintelegere in careul studentesc.
La sfarsit s-a mai produs o faza amuzanta spun eu, dupa ce au salutat peluza galben-albastra petrolisti s-au indreptat direct spre cabine, nu au ajuns deoarece au fost intorsi din drum si de un grup de ploiesteni postati la tribuna a2a...asadar cam ca de obicei lupii au facut legea fiind prezenti in toate colturile stadionului, pacat ca meciul nu a fost dupa 1 octombrie pentru ca am fi avut cel putin 500 de oameni in tribune. Remarcabil nu?
FC Ploieşti: Popa, Crăciun, Rohat, Vodiţă, Brujan, Florea, Mihalache, Alexe, L. Mihai, Gafiţă, Cl. Tudor.
Poze pe http://www.doarpetrolul.ro/

Niciun comentariu: