joi, septembrie 25, 2008

Meciul l-a castigat doar echipa suporterii au pierdut

Ora 15:20 - (incerc sa sun pe cineva sa vad care e atmosfera inainte de meci)
Salut mah ce faci pe unde esti?
(suporter): Ce sa fac la Scanteiei sa ma intalnesc cu microbuzul, cica ne asteapta spurcatii la meci
Naspa frate, din pacate nu pot veni, sa vad macar a doua repriza poate o prind
: Asta e,vorbim la telefon daca e
Da mah te sun sa-mi zici cat e scoru, hai ciao!
: pa mah
ora 16 54 ce faci mah unde esti?
:pe la sectie
pai ce draq faci acolo?
:n-am mai fost demult si mi-era dor
Ati mai ajuns la meci
nu mah, hai ca te sun mai incolo
ora 20:30 meciul se terminase de mult insa doar pe teren
Iata ce s-a intamplat, adevarul din trei surse. Deplasarea s-a facut cu 2 autocare unul in care au stat o parte mai cuminte a galeriei si o alta cu suporterii patimasi. Ca in orice deplasare s-a inceput cu cavadoro de la ploiesti efectul fiind pentru unii imediat. Primul incident a fost atunci cand sticla goala de cavadoro a fost aruncata pe geam. Se pare ca jandarmii le-au atras atunci atentia sa inceteze ca ii vor opri. A urmat sticla de pipi, aruncata din nou pe geam pentru ca mai apoi sa fie intrarea in Bucuresti. Aici unul din suporteri a iesit pe geam strigand, in loc de fular acesta fluturand un lant. A urmat binenteles oprirea microbuzelor, moment ce a inflamat si mai mult spiritele, s-au adus injurii de o parte si de alta pana cand s-a decis ca suporterii sa fie dusi la sectie. De remarcat ca in momentul opririi fanii au fost direct gazati, fara avertisment.
La sectie s-a constatat ca printre suporteri se aflau si interzisii fapt ce a facut imposibila atunci deplasarea la meci. Dupa amprentare,a mendare etc fanii au fost trimisi acasa exceptie facand 5 persoane, 4 dintre cei mai tulburenti plus cel caruia i s-a chemat ambulanta.
Din pacate acestia au fost urmariti de stelisti pana la plecarea din sectie si au fost batuti in pta Mogoros din capitala. Desi erau 4 (de unul nu se mai stie nimik) au rezistat celor 15-17 spurcati,totusi urmele rafuieli fiind vizibile.
Fara haine, si mai ales loviti acestia s-au intors la sectie unde au asteptat pana in jurul orei 22:00, fiind transportati in siguranta la Ploiesti.
Din ce am citit in ziare se pare ca ar fi existat si o bataie la stadion, din pacate nimeni nu prea stie cine a ajuns asa ca detalii nu va pot oferi.
In final ma consolez cu faptul ca Otopeniul joaca la Ploiesti (prietenii stiu ce inseamna asta!!!) si cu urmatorul citat din prosport :"CSM Ploieşti, echipă înfiinţată la cererea vechilor susţinători ai Petrolului. "

Niciun comentariu: