joi, septembrie 11, 2008

Sefii fcm-ului nu sprijina deplasarea suporterilor...

Un nou fenomen s-a abatut in fotbalul romanesc de putina vreme. Prima bruma a batut dinspre ploiesti unde de ani buni bercea face pipi pe ce prinde,dar se pare ca acum lucrurile au evoluat.
Dupa eterna Craiova, careia i se face o mediatizare mult prea mare, si incidentul suporterilor olteni de la meciul cu dinamo au urmat doua conflicte de liga a2a. Primul la Petrosani unde un presedinte tembel nici macar nu isi da seama ce inseamna acela un protest. Lipsa bannerelor de pe gard l-a determinat sa spuna ca galeria jiului a plecat in spania la munca... din pacate traim intr-o lume unde gazeta sporturilor sau prosport chiar cred asemenea minciuni si in plus le mai si publica.
Dar sa revenim la Fcm Bacau adversa noastra de duminica acolo unde suporterii sunt evident nemultumiti de anii din B petrecuti in era sechelariu. Chiar daca se pare ca seche vrea sa renunte dorinta moldovenilor catre promovare este una destul de scazuta. Orgolile locale si-au spus si acolo cuvantul unde s-a mai infiintat o echipa stiinta bacau condusa chiar de marele petrolist tavi grigore. Dorinta taurilor fiorosi de performanta sau macar de participare in primul esalon al tarii este evidenta iar la primul esec au certat,injurat sau amolestat cum vreti sa-i spuneti antrenorul si jucatorii,fapt pentru care conducerea nu mai vrea sa le faciliteze deplasarea de la ploiesti.Si pentru a vedea gradul de incultura fotbalistica la care s-a ajuns iata ce a declarat unul dintre conducatorii de acolo,probabil un edi mai mic:
"Nu sint de acord sa-i sprijinim pentru deplasarea de la Ploiesti"
"Inainte de inceperea campionatului am avut o discutie cu Robert Olandezu' in care i-am cerut ca suporterii sa nu scandeze impotriva antrenorului sau a jucatorilor."asa ceva mai rar asa e daca se poate ca pe vremea lu nea nicu toti cu pa si pu la gara!
Niciodata nu am fost de accord ca o conducere de club sa se implice in trebuirile unei galerii, plata unor deplasari poate crea un astfel de fenomen in care tie ca suporter ti se cere sa nu scandezi impotriva echipei la un joc slab. Sper ca cei de la Bacau nu au devenit marionete ale conducerii si se vor deplasa la ploiesti pentru meci!

Niciun comentariu: