duminică, septembrie 21, 2008

Maine pe alpha!!!

Dupa cum se stie nimeni nu se mai uita la pressing cel putin nu in prima ora. Cam toti dintre noi ne uitam pe alpha unde spre deosebire de Patraru se spune adevarul. Deja am confirmare ca maine (nr luni) bercea va veni la emisiune sa denunte blatul de sambata. Se pare ca in niste cercuri inchise florin si-a dat drumu, si de data asta nu la pipi, a fost enervat: "asa ceva nu se mai poate, nu stiu cum au reusit sa umble la jucatori dar voi lua masuri, cineva va plati". Asadar dupa cum ne-a marturisit si florinel se pare ca pinalti a reusit sa umble la jucatori, fara cunostinta lui binenteles. Singurii jucatori care nu au putut fi influentati fiind mult prea corectii costache odoroaba si bogza, ultimii doi fiind in the club in momentul in care ceilalti au luat mita.
Tot bercea a mai declarat : "daca ma uit la rezultat zic ca a reinviat cooperativa, mai aveau sa dea gol din penalty in minut 25, dar sa stiti ca stiu exact cine este vinovat". La acelasi meci edi alexandru, antrenor emerit, a iesit negru de suparare, insa am reusit sa-i smulgem si lui o declaratie: "imi pare rau pentru publicul de astazi, sa joci cu un stadion plin in fata a 6000 de morenari e ceva, au fost alaturi de noi intr-o perioada in care noi nu avem rezultate, aici se vad suporterii adevarati, sper ca sansele de promovare sa nu fi fost periclitate."
In concluzie nu uitati maine pa alpha bercea va anunta cine a blatuit meciul si probabil va anunta si demisia de buna voie si comun accord a lui sebi...si daca aveti timp puteti da si prahova!

Un comentariu:

Anonim spunea...

"Singurii jucatori care nu au putut fi influentati fiind mult prea corectii costache odoroaba si bogza,ultimii doi fiind in the club in momentul in care ceilalti au luat mita."

:))) deci am zis ca mor cand am citit