luni, septembrie 15, 2008

Meciul cu steaua!!! cica a fost blat

Pentru acest meci Petrolul alege varianta Costica Moldoveanu-antrenor
PETROLUL - STEAUA
Arbitri: M. Savaniu (Satu Mare) - P. Abrudan (Cluj) si I. Dumitrica (Craiova).
PETROLUL: Radulescu - Chirita, Constantin, Grigore, Gh. Matei, Negoita - Grama, Bastina, Maldarasanu - Toader, Vlad.
STEAUA: Ritli - Ad. Matei, Rachita, Miu - Reghecampf, D. Serban, Lincar, Rotariu, C. Munteanu - Lacatus, Danciulescu.
Accidentati/incerti: S. Mogosanu / Gherasim, Rosu, Csik, Militaru.
Suspendati: - / Ciocoiu.
Steaua continua urmarirea Rapidului si in gara Ploiesti
Copos toarna gaz peste foc
"Cainii si gazarii omoara militarii!" Acesta este este unul din sloganele favorite ale galeriei petroliste. Deci, se poate deduce ca sentimentele ploiestenilor fata de echipa militara nu sunt tocmai de amicitie, ca sa nu spunem mai mult. Deci, chiar daca a existat vreo urma de speculatie privind un eventual "aranjament" pe filiera ploiesteana a lui Vivi Rachita, acestea au fost spulberate chiar de liberoul stelist, care si-a anuntat colegii ca ploiestenii vor juca pe prime in woni si in produse de cofetarie. Adica, mai pe intelesul tuturor, prime care vin taman din Giulesti. Ceea ce, evident, nu va face decat sa sporeasca indarjirea cu care gazarii isi vor apara sansele in fata ros-albastrilor. Care stelisti sosesc astazi in orasul aurului negru fara cativa titulari de baza accidentati sau suspendati. Totusi, Mihai Stoichita este convins ca elevii sai se vor mobiliza si ca vor castiga si partida cu Petrolul, mai ales ca el il cunoaste bine pe Costica Moldoveanu, care i-a fost o vreme antrenor.
Presa vrea sa nu aiba dreptate
Incarcat de suspiciune, campionatul nostru mai are un pic si mai moare o data. Introduse pe computer rezultatele de pana acum si "masina" fiind rugata sa dea solutii pentru jocurile ce vor urma, raspunsurile vor fi stupefiante. Pentru creierele "electronice" ale celor care gandesc la trecutul si viitorul clasamentelor Diviziei A lucrurile nu sunt, insa, chiar o nebuloasa.
Pasionanta pana la meciul direct si diabolica de atunci incolo, disputa pentru titlu a eclipsat "paruiala" din subsoluri. "Victimele" nu ies intotdeauna in pierdere atunci cand pleaca invinse, iar invingatorii se gandesc, inca din teren, la meciul din etapa "X", daca la fel de sigura va fi victoria si in runda "X+1".
Traseul banuit al punctelor pe traseul Craiova-Bacau-Giulesti este negat de fiecare dintre parti. Blatul recunoscut de antrenorul Petrolului la meciul cu Steaua trece neobservat, ca orice lucru normal, care nu mai mira. Presa a mai gresit in anticipatii la meciurile FC Arges-Steaua si "U" Craiova-FC National. Daca suspiciunile continua, e vina celor care le-au creat si le intretin. Iar acestia nu sunt ziaristii.

Patru fotbalisti de la Petrolul sunt anchetati de IJP Prahova pentru blatuire
Daniel Chirita mai este acuzat de amenintare cu arma si trafic de autoturisme
Joi dimineata, capitanul Petrolului, Daniel Chirita, a fost interogat de IJP Prahova, ca urmare a plangerii unui paznic de la cantonamentul de la Crangul lui Bot, care reclama faptul ca fotbalistul l-a amenintat cu pistolul, deoarece nu i-a permis acestuia sa se intalneasca cu sotia sa. In plus, jucatorul mai este anchetat si pentru trafic de autoturisme straine si blatuire de meciuri, pentru ultima acuzatie fiind convocati la IJP si colegii sai Grama, Ad. Toader si Bastina. Prima reactie din partea Petrolului i-a apartinut antrenorului Costica Moldoveanu, care i-a exclus pe Toader si Chirita din lotul de 16, retrogradandu-i la echipa de tineret-rezerve. Opiniile conducatorilor clubului asupra gravelor incidente difera de la presedinte la presedinte: Goicea considera normal sa i se interzica sotiei lui Chirita accesul in cantonament, Florin Bercea e intrigat de spalarea rufelor cu ajutorul Politiei si al Procuraturii si de masurile luate antrenor ("Imi pare rau ca C. Moldoveanu procedeaza in acest fel") iar Liviu Luca nu stie nimic. Ieri insa, Toader si Chirita s-au prezentat la sediul cunoscutului ziar local "Socul cotidian", care a prezentat pe larg in numarul sau de vineri sirul evenimentelor, rugand sa se consemneze si punctul lor de vedere, din care spicium: "nea Soni Pall a fost lucrat de Moldoveanu pentru a-i lua locul (...) cine zice ca a fost bolnav si vrajeala de-asta minte (...) totul mi se trage de la cantonamentul din iarna, cand injurandu-ma si facandu-ma jigodie, i-am raspun inapoi (...) uite cu cine vrea sa joace finalul asta de campionat! Cu parnaile astea care au fost rezerve la divizia C! (...) intrebandu-l in pauza meciului de la Cluj de ce a schimbat trei titulari, stiti ce mi-a raspuns? (...) de pe banca ne striga intr-una: (...) daca-l lasau pe nea Soni, nu eram aici". Va trebui sa revenim.

Niciun comentariu: