luni, septembrie 15, 2008

Cum erau privite "fosilele"

In 1998 societatea romaneasca inca mai pastra din bunul simt,atunci conducatorii Petrolului incercau sa recunoasca munca unor adevarati eroi in orasul republican. Li s-s oferit atunci acces gratuit la meciurile Petrolului de pe teren propriu.
Pentru partidele din mini-returul acelui campionat costul biletelor de intrare pe stadionul formatiei Petrolul era de 20.000 la tribuna I si de 10.000 la tribuna a II-a si peluze. De asemenea, din data de marti, 17 februarie, la sediul clubului prahovean erau puse in vinzare legitimatiile abonament, care vor costa pentru sezonul de primavara 100.000 de lei.
Ani mai tarziu florinel a renuntat si la bun simt si la palamares si la eugen....a plecat de la ploiesti si a incercat sa aduca glorie in comunele tarii.Atunci cand a fost contestat,si inca este,de fostele glorii a ripostat facandu-le fosile.La aniversarea celor 40 de ani de la ultimu titlu singurii care au venit cu un buchet de flori pentru adevaratele legende au fost suporterii dar si vivi rachita (in functia de proaspat demis) dl quintus si dir teatrului toma caragiu unde s-a so gazduit mini evenimentul.

Niciun comentariu: