luni, septembrie 15, 2008

Hai sa scapam de jucatori!

Petrolul incepe perioada de iarna cu multe semne de intrebare. Antrenorul de atunci Alexandru Pall cerand o remaniere a lotului, binenteles florinel si eugen au inteles cum au vrut aceasta cerere vizand de atunci cei mai importanti jucatori ai vremii: Zmoleanu, Leahu, Maladarasanu si lista poate continua.
"Confirmat ca principal, Alexandru Pall va pune pe masa conducerii lista cu cei 7-8 jucatori care vor fi trecuti pe lista de transferari. Petrolul urmareste prin aceste masuri o intinerire a lotului, din echipa urmand sa faca parte, in principal, jucatori din Ploiesti. Rezultatele discutiilor vor fi date publicitatii maine dimineata"

Jucatorii Petrolului sunt doriti de "granzii" Bucurestiului
Perioada de transferari 1-3 aprilie pare sa puna probleme antrenorului Soni Pall, de la Petrolul. Doi dintre oamenii lui de baza, Maldarasanu si Craciun, sunt doriti de Dinamo, Rapid si Steaua, giulestenii fiind realmente foarte interesati de Craciun. Cum scrupulele conducatorilor de cluburi dispar cand e vorba de banii care se pot obtine din vanzarile de jucatori, e foarte probabil ca aceste mutari sa se realizeze.

Niciun comentariu: