luni, septembrie 15, 2008

Ce probleme avea Petrolul

Aceasta perioada a fotbalului romanesc a fost marcata de o grava criza financiara pe toate planurile. In mandatul lui Constantinescu la presidentie Petrolul a vandut vreo 3 echipe de divizia A, insa datorita muncii asidue de la centrul de copii si juniori a reusit sa prinda anul 2000 in prima liga.
Dar iata cu ce probleme si ce rezolvari erau pe atunci la tata goicea si micul edi...

Petrolul Ploiesti are un sfert de miliard de lei datorie la CAS
Datoria la Contributia de Asigurari Sociale a clubului Petrolul Ploiesti insumeaza la ora actuala 59 milioane de lei, la care se mai adauga o majorare calculata de 192 milioane. De aceea, din mai '96 pana in prezent salariatii clubului nici nu beneficiaza de vechime in campul muncii. Corpul de Control al DGMPS Prahova a intocmit actele de executare silita, din 21 ianuarie a.c. fiind in faza de poprire bancara - orice suma ce intra in contul FC Petrolul va fi transferata automat in contul DGMPS Ph. Eugeniu Goicea, directorul general executiv al clubului prahovean "se chinuie, deocamdata, pentru existenta, nu pentru achitarea datoriilor". Iar datoria crede ca a fost facuta de fosta conducere.

Valentin Alexandru scria tezele fotbalistilor de la Petrolul
Dupa incheierea meciului de la Ploiesti, cel mai indignat suporter al gazdelor era Valentin Alexandru, vicepresedintele FRF, a carui suparare era sporita si de faptul ca tribuna a cerut insistent demisia conducerii Petrolului: "Sa intre ei in teren! Iar pe jucatorii astia, mai dai in masa-n cur, ca eu le-am dat si tezele la scoala. Cand a plecat Nuta la Victoria, Mi-a dat telefon ca vor aia sa-l faca locotenent si el n-avea decat zece clase.

Niciun comentariu: