duminică, septembrie 28, 2008

Cu gandul deja la Craiova!

Dupa cum bine stiti victoria din Cupa a gazarilor a reusit aducerea unei echipe de liga 1 la Ploiesti, si ce derby o sa fie, deoarece Stiinta va veni pe vechiul Ilie Oana pe 14 octombrie. La meciul de astaza deja au inceput repetitile pentru reprezentatia de marti de peste 3 saptamani. In ceea ce priveste jocul de astazi, o victorie mult mai clara decat o spune scorul. Petrolul nostru a avut cel putin in prima repriza ocazie dupa ocazie insa doar lipsa preciziei a facut ca scorul sa fie doar 1-0, golul fiind marcat de capitanul de astazi Rohat. A venit pauza, iar baietii au inceput si mai motivati, a venit 2 dupa care 3 pentru ca in ultimul minut de joc o respingee gresita a portarului Popa sa faca scorul 3-1. Ne pastram media de goluri si deja dupa cum s-a observat baietii se gandesc la Universitatea.
Un minus pentru ziua de azi au fost fortele de ordine care nu ne-au lasat cu betele de steag, iar mie mi s-a umlat direct in buzunare pe motiv ca as fi avut o bricheta ascunsa.
FC Ploieşti: Popa, Mihalache, Rohat, Crăciun, Vodiţă, Seto, Cl. Tudor, S. Ciobanu, Gafiţa, Alexe, L. Mihai-Paun si l Mihai ceilalti doi marcatori! hai Petrolul si ...sunteti cei mai buni dintre romani la cules capsuni!

Niciun comentariu: