duminică, septembrie 14, 2008

Inca o victorie pe Ilie Oana

Petrolul a reusit astazi (nr 14 09 08 ) o victorie importanta in fata uneia dintre formatile cu palmares din liga a2a. Se pare ca stadionul nostru mult iubit a redevenit un teren de unde nu se pleaca cu puncte. Vivi a reusit inca o data sa demonstreze ca poate mobiliza o echipa si dupa un esec, ba chiar sa o monteze pentru doua victorii extrem de importante, accederea in cupa si reinstalarea in pozitia de lider a clasamentului.
Meciul a fost ca de obicei de un 1 pauza 1 final cu mentiunea ca bacauanii au venit montati pentru a castiga. Din pacate dupa cum am mai spus si acolo la ei exista un bercea, zambon mititelu etc... pe nume de sechelariu. Se pare ca singurii bani pe care acesta ii mai investe sunt doar in cariera de sofer a fiului sau doru. Singurii care au de castigat sunt adversarii acest lucru dovedindu-se si astazi pe ilie oana,unde din fericire noi am castigat.
Vremea capricioasa a pus probleme spectatorilor care in mare parte au lipsit de la meci preferand transmisia de pe sport.ro . Totusi au existat si cateva incidente din nou cu firma de protectie si paza. Acesul la tribuna a2a a fost interzis sau ingreunat pentru persoanele cu fular sau orice insemn galban albastru. Greu de imaginat ca inca mai exista asa ceva pe stadioane, se dovedeste o data in plus ca lupta noastra de la Giurgiu , Sibiu, Oradea etc a fost intemeiata si in astfel de conditii cu siguranta se va repeta.
Un alt punct ce merita atins este lipsa de interes de care da dovada mass media locala. Mi se pare incredibil cum inca se mai accepta denigrarea unei profesii prin lipsa de etica profesionala, ca de obicei fc ploiesti apare doar la note si rezultate pe cand sc bercea sa are o larga cronica. Un singur lucru ramane diferenta de puncte care este intr-o continua crestere 5-12.
Si in final pentru putin amuzament recomand cronica meciului de pe http://www.bacausport.ro/

Niciun comentariu: