marți, septembrie 23, 2008

...Deci va rog nu veniti!!!

Se pare ca suntem deja priviti ca o amenintare pentru formatile de Divizia b care vor sa promoveze. Acum analizand ultima propozitie sa-mi spuna si mie cineva daca in afara de Ceahlaul si noi mai este cineva dornic de promovare??? sa fim seriosi daca se va dori promovarea o vom avea cu siguranta.
Acum sa revin la ceea ce ma doare cu adevarat, Cupa Romaniei, la inceputul sezonului Cupa a fost privita ca o modalitate de atragere a suporterilor la stadion, si asta spun eu se poate face doar prin aducerea unei echipe de liga 1 sau poate cine stie prin accederea cat mai sus in competitie. Mi se pare o prostie sa rogi suporterii sa nu vina la meci de frica ca pot exista rafuieli cu unii din dusmani nostri, din contra ar fi trebui promovat acest meci ca un punct de plecare a mesajului Petrolul e al nostru, adica la acest meci trebuia sa mergem cel putin 200 si sa facem asa cum stim noi spectacol.
Sunt convins ca daca acum intrebam 50% din participantii suporterilor din regie vor raspunde ca ei nu merg la meci pentru ca nu se doreste acest lucru, sau chiar ca nici macar nu se va organiza nimic, deplasarea facandu-se pe cont propriu.
Din cate am inteles Valeriu Argaseala ar fi promis 50 de locuri pentru suporterii ploiesteni fapt confirmat aseara la pressing de Costel Lazar. Asadar pana la urma echipa ne vrea aproape sau prefera sa iasa din cupa fara sa-i vada nimeni. Din declaratii asa se pare: "Le-am spus liderilor noştri că prefer să nu vină la joc pentru că se încearcă o răfuială din partea unei anumite aripi a galeriei Stelei. Şi, la cum suntem noi, cu ultim avertisment după incidentele de la meciul cu Petrolul, numai asta ne-ar mai lipsi, o suspendare a terenului”, a spus antrenorul „galben-albaştrilor”.„Dorim să ne calificăm, dar nu putem sacrifica promovarea pentru cupă. Dacă aveam un lot mai mare şi nu ne confruntam cu problemele ştiute, poate făceam o echipă jumate-jumate, cu mai mulţi titulari, dar, aşa, sunt nevoit să le dau şansă celor pe care i-am folosit mai rar până acum”, a explicat Răchită.
Acum pe bune chiar preferati sa stati acasa la un meci cu steaua fie el si cu echipa a doua a formatiei din ghencea.

Niciun comentariu: