marți, septembrie 09, 2008

Nationala mea CLAR este petrolul

Dupa lunga deplasare de la Botosani am ajuns acasa si am reusit sa ma mai tin treaz timp de doua ore pentru a vedea o lectie de fotbal adevarat. In inima ardealului, la Cluj, unde se spune ca sentimentul national este mult mai puternic decat cel de prin Muntenia am reusit a admira o tribuna nou construita aproape goala. Mereu presa a facut din aceasta gasca de betivi, drogati si pusti de bani gata o echipa fantastica favorita la castigarea oricarei competitii. Sa fie clar Romania nu a castigat nimic niciodata si nici nu o va face nici macar nu a jucat o semifinala, doar un sfert amarat in 94 in Statele Unite.
Au trebuit sa fie injurati prin parcuri pentru ca jurnalistii sa scrie pentru prima data adevarul despre sanduromania. Un singur articol m-a marcat pentru ca este scris de un jurnalist remacabil. Pentru a-l citi va recomand : http://www.gandul.info/puterea-gandului/nemuritoarea-nerusinare.html?4237;3142607
Cristian Tudor Popescu acuza destul de moderat o nationala care nu ne mai reprezinta de mult. Ganditi-va ce v-a placut mai mult: deteriminare lui Cristi Vlad la 4-1 si a companiei sau reflexele de senzatie ale lui Lobont la primele 2 goluri. Da sunt petrolist si ma mandresc cu o echipa care nu castiga tot timpul dar macar este o echipa care vrea sa castige si lucrul acesta se vede. Atunci cand vii sa joci din obligatie nu vei progresa si nici nu vei castiga.
O ultima remarca, de ce Paraschiv a fost convocat si utilizat titular in meciul pregatitor daca el nici macar nu a mai fost convocat. Se vede clar ca Piti este un antrenor stelist care isi bate joc de jucatorii de la alte echipe sau de cei care nu sunt stelisti ori e prost si nu are nici un plan tactic.
"Când un bătrân amărât te întreabă cât e ceasul, dacă trăieşti într-o lume cât de cât civilizată, îţi va fi ruşine să-i răspunzi: „La ce-ţi mai trebuie ceas, nu te-a găsit moartea p-acasă?” Dacă nu, nu."ctp-in editorialul din gandul
Si pentru a incheia vreau sa ma pun primul pe lista de Belgrad ! Am si un mesaj pentru drogati:
in africa doar la banane/la nationala avem panarame
O stire de ultima ora Petrolul trece mai departe in Cupa romaniei dupa victoria de la Pitesti scor 2-1!!! amanunte zilele viitoare!

Niciun comentariu: