marți, martie 31, 2009

Macarale, pacaleala de 1 Aprilie



Macarale, rad in soare argintii macarale

In zori de zi

Suie agale pe albastrele carari macarale

Suie in zari...



Marele proiect de refacere a stadionului Ilie Oana este dupa cum stim inca in stadiu de proiect. Desi Volo a promis ca pana la sfarsitul lui august va fi gata, se pare ca nici macar sumele de care este nevoie pentru refacere nu se cunosc. Astfel la mai bine de 4 luni de la declaratia refacerii stadionului, primarul a stabilit 2 intalniri dintre care a reiesit doar celebrul de acum powerpoint, prin care nu se spunea nimic. Stim cum va arata stadionul, dar se pare ca nici acest lucru nu este sigur, pentru ca oamenii cu cap de la Primarie si-au dat seama ca Tribuna facuta tot de ei nu rezista in timp.
Absolut logic, luand in considerare competenta unor oameni care nu au nimic de-a face cu fotbalul. Revenind insa la subiect, o singura ideea a strapuns mintile cenusii ale unor praticipanti, aceasta ideea, apartinand simbolului Mircea Dridea, spune ca noul stadion trebuie sa aiba o tribuna cu un farmec aparte in genul celei demolate. Asadar alte planuri, alte cateva luni de munca.
Deci mai scriu inca o data, desi nimeni nu cade a-l ataca pe primar in conditile date (nr negocierile cu B****a) Volo este singurul vinovat pentru nerealizarea lucrarilor pana la finele verii, deoarece el este singurul care a declarat acest lucru.
Si pentru cei ce nu observ incompetenta unora iata cateva aspecte demne de luat in seama:
  • 1. In momentul de fata nu exista nici o varianta de rezerva privind noua echipa
  • 2. Nu se conoaste nici macar un nume din jucatorii ce vor veni la echipa orasului
  • 3. Santierul Ilie Oana nu exista , macaralele uitand a-si face inca aparitia
  • 4. Nu se cunoaste firma contractata a acestui proiect de refacere si nici macar costurile, pentru ca inca nu s-a dezbatut acest lucrul, si deci contractul nu exista

1 Aprilie Ziua Mondiala a pacalelilor poate sa ne aduca si noua in sfarsit altceva in afara de pacaleli...


4 comentarii:

Anonim spunea...

Sincer, chiar nu vad cum sa se faca stadionul mai devreme de un an sau chiar doi. Se darama greu si se construieste lent. Am nevasta inginer constructor si stiu, deci, cum sta treaba. Cat priveste ideea domnului Dridea, este excelenta, fiindca stie ce vorbeste. In primul rand ca actuala tribuna oficiala nu e buna nici de... tribuna a doua!
Altfel, despre jucatori, in niciun caz nu se va spune ceva, inca de pe acum. "Orchestra de zgomot" trebuie stiuta de acum, fiindca - pe vremea lui Nasu si Corleone - fara asemenea "sunetisti" nicio "lucrare" nu dureaza prea mult! Pacat, dar asta e adevarul!

real plan simple ultras spunea...

Asta am zis de cand a declarat prima data , nu are cum ...insa lauda de sine ...asta e oricum nu vad de unde atata incredere in Volo

R spunea...

voi chiar ati crezut minciuna cu un nou stadion ? Uitati ca macheta a fost prezentata in campania mincinoasa electorala ? Volo al vostru, ca m-am saturat sa votez paraziti, a reusit sa asfalteze 100 metri (sa nu intelegeti km) de strada in 6 luni. Stadionul Ilie Oana este prea incapator pentru cei aproape 1000 de spectatori, asa ca de ce sa se cheltuie milioane pentru altul, doar sa vedem Volo scris pe el si sa fure si firmele PDL iste ? TOTI SUNT NISTE MINCINOSI, NU FAC DECAT SA FURE PENTRU EI SI FAMILIILE LOR, PENTRU NOI NIMIC.

Prahova24hours spunea...

Cum am scris si pe blog, din bugetul Primariei pe anul acesta au fost alocati doar 23.000 de Euro pentru intocmirea Studiului de Fezabilitate. Nu cred in obtinerea de fonduri de la bugetul national si/sau europene, in concluzie...nu cred ca se va face un stadion anul acesta!
P.S.: Articolul tau este un adevar scris de ziua pacalelilor!