joi, martie 26, 2009

La multi ani Gabi Paraschiv


Pe 27 martie 1978 se naste la Moreni ,Gabi Paraschiv. Fost capitan al Petrolului, Gabi este ultimul echipier al Petrolului care a imbracat tricoul nationalei.

Primul sau meci in Divizia A a fost in 2002 intr-un Petrolul - Fcm Bacau 0-1, campionat care a adus si retrogradarea noastra. Pentru cei ce nu isi mai aduc aminte, Para avea sa-si faca cunoscute calitatile in penultimul meci al acelui campionat, atunci cand Petrolul avea nevoie de o victorie impotriva lui Dinamo pentru a scapa de la retrogradare. Introdus in repriza a doua la scorul de 0-1 , Gabi reusea un gol de generic, cu exteriorul in vinclul portii aparate si atunci de Lobont. Din pacate dinamovistii aveau nevoie si ei de victorie pentru a ramane in lupta pentru campionat ( un campionat pe care il vor castiga ), si lucrul acesta se vede prin forta lor de a reveni si de a duce scorul la 1-2. Petrolul era in B dar castigase un jucator important cel ce a devenit capitan mai apoi, numarul 8 : Gabi Para-Gol.

Date despre fotbalist le gasiti aici :


Inca o data LA MULTI ANI, si pentru toti ce doresc sa-i lase un mesaj de felicitare o pot face aici, cu promisiunea ca el va intra in contact cu acest articol.

6 comentarii:

Anonim spunea...

'Para' , mereu unul d'al nostru !

Anonim spunea...

Stie cineva de ce a plecat "capitanul" Gabriel Paraschiv de la SC FC Petrolul? "La Multi Ani, golgheterule!"

Anonim spunea...

la multi ani..! gabi ai fost si vei ramane in inimile noastre. ai fost si vei ramane lup galben..!

Anonim spunea...

Acum ceva timp a declarat ca suporterii petrolisti i-au ramas la suflet si ca e alaturi cu inima de proiectul PETROILUL E AL NOSTRU! Pentru toate acestea...JOS PALARIA! Si la multi ani!

Anonim spunea...

La multi ani capitane!

Anonim spunea...

La multi ani ,vei ramane in sufletul nostru ca un capitan adevarat!sa speram ca vei reveni intr-o zi in ploiesti la Petrolul.