vineri, martie 20, 2009

Semifinala de cupa din 90

De astazi o sa incepem o Campanie a Cupelor castigate de Petrolul. Pentru ca fiecare succes are motivatia sa astazi prezentam ultima semifinala de pana la parcursul din 1995. Asadar pe stadionul National au jucat in aceeasi zi , una dupa alta, patru echipe , contand pentru semifinalele Cupei. Petrolul a intalnit pe Steaua , insa a pierdut cu 3-0 dupa 0-0 la pauza si doua bare in primul mitan.
Pentru aceste materiale dar si pentru cele ce vor urma tin sa-i multumesc unui nou prieten al blogului, Romeo Ionescu ,el fiind sursa de unde am luat aceste materiale.
‘De la primul fluier de arbitru, in partida inaugural, si pana seara tarziu, o seara scaldata in baia de lucsi, iubitorul de fotbal a avut destule de savurat.
…Si dezinvoltura in joc a ploiesteanului Costel Lazar, interul « celor doua bare », amintind oarecum prin alura si dribling irezistibil, de Anton sau de Dumitru Munteanu ( cine putea sa-i distinga ?), fostii coechipieri ai lui Virgil Dridea.
…Si neta desprindere dupa pauza, a stelistilor, gratie unui « perpetum mobile » in campul de joc, care ofera culoare si sansa la gol fundasului Ungureanu, mijlocasul Minea, ca, de altfel, oricarui jucator ivit – la nevoie – de pe banca rezervelor pe dreptunghiul gazonului.`

Un comentariu:

Anonim spunea...

Eram proaspat promovati din B si totusi aveam echipa...