duminică, martie 15, 2009

Oare cine sunt Lupii Galbeni?

Fara un lider si constituita ca o adunare de grupari « galeria » suporterilor petrolisti isi revendica in continuare titlul de « Lupii Galbeni ».Pana acum aceasta denumire nu a putut fi folosita deoarece a fost inregistrata la OSIM,cel putin asa se sustine.Oare acesta este adevarul ?
In primul rand ‘Lupii Galbeni` si ‘Ultras Ploiestina` au existat pe garduri la meciurile Petrolului in perioada Moreni si Mogosoaia.Erau detinute de cei din Moara Domneasca ,insa nimeni dintre noi nu am facut ceva (in justitie) pentru a recupera numele. De ce? Pentru ca majoritatea dintre noi facem parte dintr-un grup ,avand aceasta apartenenta catre respectivul grup.De asemenea si acum la meciurile celor de la Sc Fc exista acest banner pe gard.
Ce este remarcabil insa ,pe langa lipsa noastra de implicare in problemele legate de imagine ,faptul ca Bercea nu a miscat nici macar un deget cand alte formatii de fotbal au folosit acest nume (Lupii Galbeni)
Primul exemplu vine din tara de la o formatie de Liga 1.Desi nu sunt galbeni cei din Medias sunt supranumiti « Lupii negri » ,cam mare coincidenta nu Florine ?
Al doilea si cel mai bun exemplu vine insa de peste Prut.Avand in vedere ca Osim-ul face parte dintr-o organizatie internationala ,clubul Petrolul putea da in judecata (repet chiar daca nu e din aceeasi tara) pe cei de la Dacia Chisinau pentru folosirea acestui termen.Nu au facut-o ba mai mult au furat stema lor si au pus-o pe autocarul echipei.Aici cred ca este meritul lui Edi deoarece se stie ca in 2003 el a facut noua stema.
Revenind la subiect nu vad de ce aceasta conducere nu face pana cele mai usoare lucruri pentru a pastra cat de cat o imagine a unei formatii pe care ei o conduc,o formatie care are in patrimoniu si palamaresul unei mari echipe a Romaniei.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Lupii Galbeni suntem noi...continuarea o stiti voi!

Anonim spunea...

o informare mai atenta inainte de a posta acest articol ar fi fost necesara.cele doua denumiri sunt inregistrate la osim de catre Petrolul in anul 2007.la moreni,acele banere afisate erau ale clubului.cei de la medias,au ales acea denumire de vreo 5 ani,asa ca il pot folosi,fiind inainte de inregistrarea osim.in ce priveste dacia chisinau ,aici depinde ce fel de protectie alegi marcii in momentul inregistrarii:locala,judeteana,nationala sau internationala.Petrolul are toate marcile in categoria nationala.

1acolo spunea...

interesant articol :)

Anonim spunea...

aberezi

Anonim spunea...

adevarul este ..numele ,,lupii galbeni,, a aparut intr-o intalnire in fata colegiului I,L,CARAGIALE acum mai mult de zece ani....cine stie sa confirme,cine nu,sa taca..