luni, martie 23, 2009

Importanta oamenilor mediatizati

Acum aproape doi ani de zile eram in plin razboi cu actuala conducere a celor de la Sc Fc . Acum dupa o aventura frumoasa alaturi de niste jucatori fantastici ne vedem pusi in situatia de a citi milioanele de informatii legate de Bercea Edi sau Luca .

Inainte de a-mi expune punctul de vedere as vrea sa fac o mica paranteza si sa expun o poveste (imaginara) a unei mame. Aceasta femeie inainte sa fie mama nu si-a dorit copii insa de dragul iubirii i-a facut sotului pe plac si a ramas insarcinata. I-a promis acestuia un singur copil pentru ca nu era genul care sa treaca de mai multe ori prin cresterea unui copil. Sarcina a decurs perfect si atunci cand a fost timpul pentru ecografia ce trebuia sa stabileasca sexul copilului s-a observat ca aceasta poarta doi gemeni, mai exact doua fete.

Nu si-a dorit asta, insa a continuat sarcina si fetele s-au dovedit a fi cele mai frumoase fete din acel cartier, toata lumea indvidiindu-le pentru frumusetea lor. A venit si prima zi de scoala, iar pentru ca tatal nu a putut sa le duca la scoala, mama a fost nevoita sa faca acest lucru. Drumul spre scoala era unul greu pentru ea, deoarece fetele faceau o larma infernala. Femeia a tot accelerat si la un moment , perfect calma, a deschis o usa si a aruncat una din fete afara. S-a facut imediat liniste iar femeia a explicat gestul : "Am zis ca vroiam doar un copil"

Revenind acum Ploiestiul avea acum 2 ani doi copii , doi gemeni avand ca tutore dragostea petrolista, iar faptul ca noi ca si parinti a acestei dragoste am ales sa aruncam un geaman afara din masina ar trebui sa ne fi dat linistea de care aveam nevoie. Nu a fost asa insa pentru ca am fost nevoiti sa iesim iarasi in strada si mai nou sa speram la o solutie la nivel de primarie. Ce este mai grav este faptul ca acum doi ani articolele in presa centrala despre Sc Fc lipseau cu desavarsire. Din motive clar financiare reporterii alegeau , cel putin pentru Ploiesti, sa mediatizeze mai mult echipa sustinuta de suporteri in Liga a III-a . Acum prin renuntarea la Fc Ploiesti pozitile s-au schimbat, Sc Fc-ul capteaza atentia ziaristilor in timp ce Fc Ploiesti se lupta in derizoriu. De ce facem asta ? Sincer nu stiu . Din cate am observat tocmai aceasta lipsa de mediatizare l-a fortat pe Florinel sa faca pasii de pana acum. A spus-o chiar si la Sindicate, echipa are nevoie de suporteri, pentru ca fara ei ati fi niste anonimi, niste nume puse intr-o caseta tehnica fara nici macar un rand despre decursul meciului in care tocmai v-ati aflat.

Asadar ca o concluzie pentru cele exprimate mai sus , INCETATI CU ARTICOLELE DESPRE BERCEA , SUMUDICA , MISTER SAMD , vreau sa-i poftim in anonimatul pe care il merita.







Si ca sa va demonstrez o data in plus unde este Fc Ploiesti acum iata o poza de la ultimul sau meci pe marea Columbia ( Foto: Florin NICOLESCU)

2 comentarii:

Anonim spunea...

In principiu sunt de acord cu tine insa n-o sa-i afecteze chestia asta...oricum ambele echipele au ajuns sa se zbata in anonimat si sa nu stranga la meciuri mai mult de 200-300 de spectatori.

R spunea...

FC Pl ar putea daca ar vrea. Petrolul poate, dar nu vor conducatorii. Suporterii s-au plictisit, cei mai in varsta au renuntat demult sa vina la o echipa care poate dar nu vrea. Probabil ambele vor trece in amintire, iar de stadioane se va alege praful. Asa va costa mai putin, iar Bercea si Niculae nu au nevoie de nicio mediatizare. Si-au pus destul deoparte. Oricum, m-am intrebat intotdeauna de ce este nevoie de mediatizarea negativa din sport de care au avut parte toti. Indivizi ca Borcea, Copos, Becali, sau modestii Bercea, Dinu Vama pot trai fara sa isi bata capul cu aceste echipe.