duminică, august 31, 2008

Ce s-ar fi spus pe alpha...

Daca Dragos Patraru si-a permis un exercitiu de imaginatie pe blogul lui de ce sa nu continuam si noi sa facem predictii pentru viitor. Asadar luni pe Alpha tv vom avea o noua emisiune incendiara, edi moldovan ii va avea ca invitati pe edi "am muschi" alexandru dar si pe mult mai mult titratul floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin "vreau interviu cu anda banu" berceaaaaa.
Iar acum sa vedem care va fi discutia:...
Buna seara doamnelor si domnilor la o noua emisiune de time out (parca asa se cheama?) alaturi de mine in seara aceasta cei doi conducatori ai clubului petrolul florin bercea si edi alexandru. Dle bercea ce s-a intamplat un egal la dinamo, cu siguranta se putea mai mult?
Da desigur echipa a jucat exceptional practic doar nesansa a facut ca scorul sa nu fie de 2,3 zero, adica ce vreau sa spun eu florin bercea director la fc petrolul si care ma pis cand vreau io pe toti .. ca asa ghinion ai odata in viata, adica s-a vazut clar valoarea.
Credeti ca s-au periclitat sansele de promovare dle edi ?
Nici vorba sunt doar 7 puncte pierdute stim noi cum in 3 etape, adica nu e posibil ca in 2 meciuri sa conduci cu 1-0 si sa pierzi, este clar ca mai trebuie lucrat la moral asa cum eu mai am de facut niste piept si spate...
Se anunta schimbari in echipa?
fl.bercea: momentan nu pot raspunde este decizia antrenorului, cu siguranta tavi stie ..ma scuzati sebi am uitat ca si pe ala l-am lucrat in primele etape pana si-a dat demisia, deci sebi are toata increderea doar jucatorii vor fi trasi la raspundere....la care edi intervine: desigur florine imi dai voie sa zic si io ceva..zii mah ce crezi ca nai voie dar vezi ce zici ...nu ca zic de bine..bine ma edi ia sa vedem.
Edi:deci cum ziceam daca vom vedea ca totusi jocul nu merge vom lua masuri si pe banca tehnica, adica mai asteptam 2 etape pana la primul egal si-l dam afara ca avem solutii de rezerva, tata mi-a zis ca stiu fotbal asa ca as putea sa ma bag si eu interimar sau daca nu il lasam pe bulata pana in iarna.
Lider in seria noastra este astra ce parere aveti?
fl bercea: fiti domne seriosi pai fosilele alea pe care de abia le-am premiat cred ca Petrolul mai exista, nici vorba l-am vandut de mult, si Vivi ala impreuna cu Patraru si jegosii aia sa stie ca io fac cand vreau fac pipi si daca ma enervez fac si pe ei...pai ce e 7-0 aia e echipa Forexu cand or juca cu noi sa vedem
dle bercea dar tocmai a-ti jucat cu ei?
a!cu ei a fost , da imi aduc aminte pai cum au castigat au platit oamenii sa vina la meci sa ne injure cum stiu ei sa faca n-ati vazut ca mi-au umplut frigideru ce dracu...au avut trei goluri numai din bulan , fac pariu ca si acum la 7-0 a fost ceva la mijloc pe chitu ala crezi ca-l tine degeaba, a fost blat !
edi: clar aveti dreptate!!!
fl.b.: pai rezultatele se obtin pe teren eu de cand sunt aici am reusit sa pierd, sa retrogradez dar blaturi nu am facut niciodata, nici macar cu costache la meciu cu Sibiu nu am vorbit cu el sa-i zic sa faca penalty, nu eu n-am facut asta, eu sunt corect!
edi:da asa este
Ce sa intamplat cu suporterii la meciul de la bucuresti?
fl.b:pai ce sa se intample ei au venit vreo 2-3 mii dar fiind stadionul mic nu au incaput decat vreo 20...oricum ii asteptam la meciul de acasa unde vom avea si un nou set de sepcute.
Dar iata ca avem si un telefon,cum va numiti?
Buna ziua dragos ma numesc si vreau sa felicit echipa pentru jocul prestat, am avut ghinion si cred ca victoria ne-a scapat printre degete. As vrea sa-l intreb pe dl bercea daca vom avea si noi niste beneficii la meciurile din deplasare, adica ne dati si noua bani sa venim ca si asa am ramas vreo 15...
fl.b da pai cam 15 mii de fani avem momentan, sigur dragose, il cunosc de mult e un baiat finut nu ca jegosii aia de astra, te platim numai vino la meciuri.
edi moldovan: ok multumim dragose ai castigat si o sapca si un fular pentru telefon.
Multumesc
ed.mold:asadar incheiem aici prima parte a emisiunii urmeaza volei, pardon baschet ca echipa de volei a-ti desfintat-o...ramaneti pe alpha!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

super tare :))
felicitari