duminică, august 24, 2008

Asa cum am sperat am castigat!

Poate cea mai grea "deplasare" din tot campionatul s-a petrecut astazi pe stadionul ilie oana,stadionul jucatorilor adevarati si mai ales a petrolistilor devodati. Meciul a inceput de acum un an jumatate, atunci cand un mic grup de suporteri reprezentanti ai tuturor brigattelor de atunci s-au strans in denisa la o bere si mai ales la o discutie care va avea sa schimbe fotbalul ploiestean. S-a vrut atunci o schimbare,o despartire de conducere. Desigur toti ne vroiam numele, stema si palamaresul insa eram deschisi si la un compromis de moment. Am plecat de la ideea de a gasi alti investitori de a face un mitting de a semnala intr-un fel modul in care bercea isi bate joc de noi. Din pacate presa era a lui, iar noi nu prea am avut multa mediatizare. Am reusit totusi sa pronim un proiect ce pana acum pare sa aibe rezultate: o echipa a suporterilor. Am pornit din C iar dupa un an am promovat. Numele: Fc Ploiesti. Dupa victoria de astazi pot spune ca ne lipseste doar numele de Petrolul din denumire, dar petrolisti adevarati stiu care este adevaratul Petrolul.
Meciul a fost fantastic, dar pentru suporteri alte lucruri au contat cu adevarat:
1.Intrarea s-a facut dinspre strada latina,o strada care ne trezeste foarte multe amintiri deoarece pe aici intram mereu la meciurile de acasa atunci cand stateam la peluza sud.
2.Lista!!! pentru a cita pe unul dintre cei de pe lista: s-a adunat spuma societatii.Intradevar au fost 100 de suporteri adevarati. Era de-a dreptul dificil de a nu saluta pe cineva deoarece toti ne stiam de foarte mult timp.
3.Noapte de dinainte. Nu stiu ceilalti cum au petrecut dar eu numai la meci m-am gandit de mult nu am mai avut emotii inainte de plecarea la un meci.
4.Sarbatoare de dupa de la rosi. Ce pot sa spun lupii show....si cand spun lupii ma refer la toti lupii,jucatori si antrenori. Am demonstrat ca suntem o familie.
5.si cinci pentru a face o cifra rotunda,faptul ca l-am ofticat rau pe bercea,am reusit sa-i dovedim ca suntem mai multi si ca ploiestenii nu mai vor"performanta" lor.

Niciun comentariu: