miercuri, august 13, 2008

Ultimele zvonuri inainte de prima etapa

Din pacate asa cum poate titlul o poate sugera acest nou articol este mai degraba unul serios. Am uitat mentiona faptul ca stirile sau informatile de pe acest blog sunt preluate de pe site-ul http://www.doarpetrolul.ro/ dar si de pe principalele surse de informare(prosport,sptfm,gsp,etc)
Asadar conform site-ului suporterilor petrolisti se zvoneste ca actualul antrenor al echipei este pe cale de a fi inlaturat de la echipa. Sa speram ca acest lucru nu se va intampla deorece momentan vivi pare singurul lian pe care il mai avem cu spirtul de Petrolul.
Daca zvonurile se adeveresc Vivi Rachita va trai din pacate o noua experienta de acest gen dupa mult cunoscutul episod lavezinni.
Ar fi totusi pacat ca acest simbol galben-albastru sa paraseasca atat repede gruparea ploiesteana. Tot odata conducatorii acestui club ar dovedi ca au aceleasi moravuri ca si bercea sau mult mai titratul edi alexandru... Probabil ca,tot vorbim de zvonuri,se va incerca inca o data runirea celor doua echipe sc srl cu csm sau de ce nu poate niculae dintr-o ambitie personala vrea sa readuca astra in divizia a si se folososeste momentan de campania Petrolul e al nostru.
Sa speram spre binele fotbalului republican ca aceasta demitere nu va exista prea curand si ca ne vom putea bucura alaturi de vivi de prima victorie sambata .

Niciun comentariu: