vineri, august 08, 2008

Noile achizitii !!!

Fc ploiesti a incercat in pauza competitionala o intarire a tuturor compartimentelor. De remarcat este abundenta de jucatori cu apetit ofensiv.
Din pacate majoritatea nu si-au creat un nume in fotbal pana acum dar sa speram ca o vor face in acest sezon.
Pentru inceput la capitolul pierderi il putem evidentia doar pe Chirita. Desi era un jucator in varsta cu siguranta el putea face fata la rigorile ligii a2a.

La capitolul veniri pot comenta doar trei jucatori deorece doar pe acestia i-am mai vazut jucand. Primul dintre ei este Paun,fost la dinamo 2 dar si la petrolul-astra atunci cand era antrenata de flocea, George este un atacant tanar ce are ca principala calitate faptul ca este ploiestean. A crescut in vest mai precis in podu inalt la cateva blocuri distanta de Marinescu. Asadar el poate fi unul din fotbalistii ce pot da dovada de un atasament total fata de club si culori.

Ceilalti doi "mari" fotbalisti veniti la ploiesti sunt Oprita si Dumitru.Probabil Dumitru a fost luat doar pentru ca a activat odata la astra iar despre Oprita chiar nu stiu cu ce ne-ar putea ajuta.Sincer cred ca cei doi intra in categoria mercenarilor fotbalului romanesc.

As vrea mai multi fotbalisti ce-au jucat la petrolul si aici pot enumera pe:Paniat,C Grigore,Hadnagy (rezerva la Brasov)

A! si sa nu uitam de revenirea lui Miron.Sa vedem cine va castiga lupta pentru postul de portar Iatan sau Miron.

Niciun comentariu: