vineri, august 22, 2008

Aproape de finala!

Momentul se aproprie, meciul sta sa inceapa, emotile cresc iar noi suntem pregatiti pentru prima strigare. Cu ce vom incepe, ce cantece vom avea de aceasta data si mai ales cum va reactiona sc fc-ul atunci cand va auzi hai Petrolul din spatiul vizitator?
Steaguri, japoneze, mesaje si un cor de 100 de lupi adevarati. Adversari? nu exista pentru ca toti stiu adevarul despre Petrolul cine este cu adevarat sc fc-ul si mai ales cum sunt tinuti anumiti jucatori acolo. Sa speram ca vom reusi sa emotionam pana si pe ceilalti jucatori deoarece unii dintre ei chiar nu merita un patron ca luca. Ai nostrii vor lupta, vor muri pe teren si binenteles vor castiga.
Nu o sa conteze rezultatul in acest meci trebuie demonstrata ambitia si traditia adica Petrolul de alta data.
Meciul va fi si televizat pe sport.ro asa ca in sfarsit o tara intreaga va putea vedea adevaratul Petrolul. Poate vom avea si noi parte de tratamentul mass-media de care se bucura si Fc Timisoara (echipa care este considerata adevarata Poli).
Si acum inainte de debut vreau sa trec in revista unele declaratii ale celor doua tabere. Asadar primii , adica cei de la Csm, au declarat prin antrenorul Vivi Rachita:„Vom vorbi pe teren”
„Nu vreau să spun nimic despre această partidă. Am convenit cu băieţii să vorbim pe teren, pentru că văd că adversarii vorbesc mult şi fac tot felul de declaraţii, că joacă o echipă cu tradiţie cu o nou-promovată. Le voi spune eu după meci care este echipa cu tradiţie”
Noi suntem Petrolul si o vom demonstra iar Sebi Tudor nu are decat sa-si treaca inca o infrangere in palmares, cel putin asa speram cu totii. Totusi antrenorul morenarilor a declarat:„Din punctul meu de vedere este vorba doar despre un meci normal de campionat, iar importante vor fi cele trei puncte puse în joc. Dacă această partidă stabilea echipa promovată, atunci puteam vorbi despre un derbi şi pot să spun că în scurta mea carieră de antrenor am avut jocuri mult mai importante decât acesta. Vreau să stau departe de toată atmosfera şi de speculaţiile apărute în jurul acestei întâlniri şi sunt preocupat doar să-mi pregătesc cât mai bine echipa”, probabil a vrut sa-si ceara de acum scuze "sutelor de mii de suporteri" pe care ii are moreniul.
Binenteles ca si edi, copilul blatist al familiei alexandru ,a declarat ceva dar sincer nici nu merita publicat.
Asa ca aceasta este atmosfera una de grad zero dupa cum scriu si ziarele iar noi vom incerca sa o ridicam la un nivel si mai ridicat prin spectacolul ultras din tribuna. HAI Petrolul!!!

Niciun comentariu: