vineri, august 08, 2008

Pe 16 august debuteaza liga a2a

Pe 16 august putem sa ne bucuram de inca un start spre liga 1.De aceasta data echipa este schimbata,cu o noua conducere,fara nici un palmares real, fc ploiesti se bucura doar de pasiunea suporterilor petrolisti ce au decis sa ramana alaturi de o idee,de o iubire.
Un singur lucru ramane de remarcat dupa un an de lupte prin noroiurile ligii a 3a:usurinta cu care s-a cedat un proiect atat de frumos. Petrolul e al nostru, caci despre el este vorba, s-a vrut a fi o lupta a suporterilor ptr a redobandi o echipa. Acest lucru pare pentru moment realizabil insa putem doar evidentia cum conducerea si puterea au ramas in mainile unei singure persoane, cum nu se pot cumpara actiuni la club, cum primaria nu se implica deloc, si exemplele pot continua.
As dori sa pot avea si eu actiuni la acest club sau macar sa am o modalitate de a trage la raspundere conducerea pentru deciziile luate. Intrebarea careia nu-i putem gasi raspuns este : In afara de cantece si incurajari noi cu ce mai sa ne ajutam echipa?
Asadar pentru moment din punct de vedere financiar suporterii nu pot lua parte la bunul mers al echipei. Acesta nu este singurul dezavantaj, pe langa el mai putem enumera lipsa numelui si al palmaresului, dar la acest lucru inca se incearca rezolvarea situatiei.
Sa speram ca totul se va rezolva si ca vom ajunge sa avem acea mult dorita relatie cu conducerea. In ceea ce priveste relatia cu echipa (antrenori si jucatori) putem spune ca este una foarte buna.
Pentru a incheia va rog sa nu uitati ca liga a2a incepe pe 16 august iar la ploiesti (speram) fc ploiesti intalneste pe concordia chiajna. Cu siguranta vom avea parte de un 1 solist.

Niciun comentariu: