duminică, august 17, 2008

Victorie pentru moral

Primul meci,prima victorie. Un debut excelent de sezon pentru elevii lui Vivi Rachita. Csm-ul a reusit sambata impotriva chiejnanenilor o victorie cu 1-0, golul fiind marcat inca din prima repriza. Desi scorul nu o arata victoria a fost una facila iar replica oaspetilor a fost una slaba,modesta. Meciul in sine a semanat mai mult cu unul de pregatire, un amical inainte de un meci important, Rachita a efectuat toate cele trei schimbari destul de repede, odihnindu-si astfel jucatorii pentru meciul de saptamana viitoare si vazand la lucru o parte din rezerve.
Jocul echipei a fost unul puternic ce a lasat impresia de siguranta, practic Iatan nu a avut nici macar o actiune serioasa de poarta. La sfarsit dupa aproape doua ore de plaja fortata jucatorii s-au bucurat impreuna cu putinii spectatori de aceasta victorie. Aplauze meritate si o bucurie evidenta pe fetele multora dintre jucatori. Putem remarca revenirea lui Paun la Ploiesti care a iesit in evidenta pe toata perioada jocului, desi nu a marcat golul a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. In ceea ce priveste autorul golului el a fost marcat de Ciobanu.
Sa speram ca aceasta victorie o anunta pe urmatoarea si poate cea mai importanta de saptamana viitoare impotriva sc bercea srl.
Iar in final sa nu uitam sa ne prezentam si eroii de astazi :Iatan Alexandru, Brujan Sergiu, Mihai Liviu, Florea Alexandru, Gheorghe Vasile, Rohat Gheorghe, Vlad Cristian, Marius Mihalache, Păun Georgian, Ştefan Ciobanu, Gafiţa Dimitrie

Niciun comentariu: