vineri, octombrie 31, 2008

Am aflat e meci aranjat!

Faptul ca stau vis-a-vis de stadionul dinamo ma ajuta sa vad anumite lucruri, spre exemplu am aflat inca de anul trecut ca Paun va veni la FCP, iar acum am o noua bomba!!!!!!!!!!!!!! Astazi (nr 31 oct) aprox 3 jucatori de la dinamo au jucat pe bilete de pariuri la meciul dinamo2-fcp 2 solist. Meciul a fost afisat la stanley la ora 15 cu o cota de 2,50 la victorie pentru lupii galbeni, iar la 16:30 atunci cand am pus eu biletul cota a ajuns undeva la 1,80. Avand in vedere ca la stanley nu puteti paria un singur meci din liga a2a propun sa combinati acest meci cu alte 2-3 partide spun eu sigure : Rangers-Ivernees si Valencia 1 acasa si as mai putea propune Craiova-Otopeni toate meciurile cu 1 solist. Asadar daca jucatorii de la dinamo joaca pe 2 solist este clar cine va castiga maine. Singurul razboi pe care il vom avea maine este cel cu fanii dinamovisti, daca ne vor asteapta nu stiu ce va iesi, daca nu ne vor asteapta pregati-va de spectacol pentru ca meciul va fi castigat cu siguranta de noi.

Ne vor asteapta dinamovistii??? Nu stiu sincer cred ca da, si daca va fi asa singura noastra datorie va fi sa ne prezentam in numar mare pe Florea Dumitrache sa facem specatacol asa cum stim noi mai bine. Daca numarul celor care au venit la Progresul va fi dublat eu zic ca va fi o atmosfera incendiara. Sa nu uitam ca meciul cu dinamo se joaca in aceeasi zi cu ziua nationala a comunistilor pasionati de fotbal, derby-ul de furaciune al fotbalului romanesc arbitrat de dl bricheta.

Un comentariu:

Anonim spunea...

trebuia sa iti dai pe langa adresa si un nume...un cnp...si bineinteles un nr de telefon...in cazul in care nu te gasesc baietii acasa sa stabiliti o intalnire :D