miercuri, octombrie 15, 2008

Acelasi titlu :o deziluzie

CLICK PE IMAGINE PTR AFISARE
Sa te consideri deja invins este una dintre cele mai mari greseli pe care le poate face o echipa de fotbal. Din nou a trebuit sa public acest articol cu o zi mai tarziu pentru a putea scrie la rece ce s-a intamplat. Ce a fost ieri pe stadion a reprezentat pentru noi o lectie de fotbal, o formatie care nu a atacat deloc in prima repriza conducea cu 1-0 la pauza. In al doilea mitan psihicul jucatorilor a scazut drasctic, Craiova reusind in 2 minute sa duca scorul la 0-3. In acest meci nu am vazut ambitia de pana acum a lupilor ci o stare noua, una de frica. Practic emotile jucatorilor si tracul vazut clar in jocul acestora a permis Craiovei sa se bucure de o victorie la scor. Pe final asa cum au spus si cei de la tvr Petrolul a marcat dintr-un penalty facut cadou de oaspeti. Pacat ca nu s-a acordat penalty la 0-0 atunci cand gheata unui adversar a ajuns pana la capul unuia dintre jucatorii ploiesteni. Pacat ca s-a ratat din 2 situatii unice, pacat, pacat, pacat.

Singurul lucru remarcabil a fost prezenta spectatorilor, practic direct proportionala cu absenteismul din scoli. La intrarea in peluza galben-albastra doar 1 din 5 suporteri aveau fular. Asta ne da doar de gandit daca acestia sunt suporterii pe care ii vrem, suporteri care populau tribuna 1 la meciul cu morenarii si ne injurau. Adversarii au fost cu o clasa peste noi ,galeria lor a fost exact cum am fost noi la ei acasa, formidabili. Au cantat tot meciul, chiar si la pauza atunci cand jumate din peluza era la apa. In plus spre deosebire de noi ei isi stiau cantecele.

Acum ramane doar regretul ca nu mergem mai departe si mai mult am demonstrat ca nu putem invinge la noi acasa o echipa de mijlocul clasamentului din liga 1. Este oare aceasta adevarata noastra valoare sau este doar o criza de moment???

Niciun comentariu: