vineri, octombrie 24, 2008

Trei etape de foc

Viitorul suna prost pentru echipa antrenata de Vivi si iubita de noi toti. Meciul de la Modelu a demonstrat ca Petrolul se afla intr-un moment dificil pe care il poate depasi doar prin evolutii bune ce vor satisface pofta spectatorilor de fotbal. Accidentarile au reprezentat unul dintre motivele egalurilor pe care le inregistram insa pe langa absente mai putem mentiona si lipsa angajamentului unora dintre jucatori. Vivi tot repeta ca nu are cu cine sa joace, din pacate cei care pot juca refuza cateodata jocul. Unul dintre ei a si preferat in urma criticilor aduse sa plece de la echipa.
Asadar ce sanse avem inaintea unei saptamani de foc: Buftea(18 jucatori de la Timisoara in frunte cu Mansour) Progresul si Dinamo 2. Si atentie cu ultimile doua vom juca in deplasare intr-un interval de 4 zile. Daca vom invinge maine sper sa ne plasam intr-o pozitie ce ne poate asigura promovarea. Din cate am vazut pana acum liderul seriei beneficiaza deja de portia de un penalty pe meci, iar noi desi il avem pe chitu presedinte inca nu am executat pe nimeni de la 11 metri. Din fericire pentru noi egalurile din ultima vreme nu ne-au indepartat prea mult de locul 1, mai mult pot spune ca suntem favoriti la locul 1 la finalul turului avand in vedere meciul direct cu Ceahlaul care se va discuta la Ploiesti.
Vivi trebuie sa castige maine si miercuri pentru a plasa Petrolul in carti pentru promovare, numai asa lucrurile la echipa se vor mai linisti. Vrem sa revedem ambitia ce ne-a facut odata campioni numai asa putem reveni in liga 1.
SEPCI DE VANZARE -AM FACUT COMANDA DE 20 DE SEPCI 10 CU STEMA SI 10 CU UN TRIBAL DE LUP PRETUL VA FI IN JUR DE 20-25 RON INTRE CARE O PARTE DIN BANI VA FI CEDATA CHELTUIELILOR SUPORTERILOR.DETALII DE SAPTAMANA VIITOARE!!

Niciun comentariu: