joi, octombrie 30, 2008

Ce victorie!

Petrolul a reusit astazi unul dintre cele mai bune rezultate de la initiativa “Petrolul e al nostru”. Jocul nostru nu a fost unul reusit insa arma contraatacului ne-a adus toate cele 3 puncte. Un joc bun facut de elevii lui Vivi Rachita ce demonstreaza ca se doreste cu adevarat promovarea. Confruntati cu o mare criza financiara, Progresul incearca sa aduca prin joc noi investitori, echipa aflandu-se acum in mare pericol, avand datorii neachitate de peste trei luni ceea ce explica si locul in clasament a acestora.
Meciul a inceput echilibrat iar Petrolul a reusit pe o contra sa marcheze primul si singurul gol a meciului. A urmat o retragere aparenta a lupilor in aparare, trupa galben-albastra facand un joc exact si incercand sa marcheze golul desprinderii pe contraatac. Progresul a avut insa si mult ghinion, avand 4-5 ocazii din care s-a ratat din interiorul careului, apogeul fiind atins de mingea ce a lovit transversala. Din fericire am castigat cu putin noroc, as spune ca mult in maniera jocului de la sportul.
Ramanem cu o singura infrangere si speram sa ne intoarcem din Bucuresti cu toate cele 6 puncte.
Victoria de astazi ne-a detasat la trei puncte de galati dar si de proaspat invinsa Progresul.
Formatia antrenata de Vivi a fost sustinuta de un grup important de suporteri ce au facut deplasarea de la Ploiesti cu doua autocare si trei masini personale. Acestora li s-au adaugat si fanii ce stau in capitala (aprox 20), facand ca totalul suporterilor sa fie undeva la 150.
Incidente chiar la debut la intrarea in stadion. Fanii ploiesteni au trebuit sa dea un adevart examen pentru a intra. O manevra facuta de bucuresteni pentru a acorda cateva minute de liniste jucatorilor bancari. Asadar lupii au trebuit sa fie inscrisi pe o lista ce continea numele si cnp-ul acestora, a trebuit sa-si procure bilet si sa aiba si un act de identificare la ei. Chiar daca aproape toti cei prezenti aveau totul in ordine, procedura a durat aproximativ 40 de minute, enervand pe buna dreptate pe cei ce vroiau sa vada meciul.
Din momentul intrarii pe stadion lupii si-au incurajat neincetat favoriti bucurandu-se la sfarsit alaturi de jucatori.
Astazi remarcatii au fost Alexe si din nou Taka. FC Ploieşti: Popa, Mihalache, Neagu, Rohat, Crăciun, Seto, Vlad, L. Mihai, V. Gheorghe, Gafița, Alexe.

Niciun comentariu: