marți, octombrie 28, 2008

Trebuie sa progresam

Meciul de sambata impotriva celor de la Buftea a aratat o revenire de forma pentru lupii galbeni. Acest lucru bucura pe toata lumea, avand in vedere programul infernal ce ne asteapta. FCP mai are de disputat pana la sfarsitul turului cel putin trei meciuri extrem de dificile, ba chiar daca este sa luam in considerare si Dunarea Galati as spune 4. Primul meci de pe aceasta lista este chiar cel de maine in care vom infrunta Progresul (fostul Fc National ) in parcul cu platani. Asadar o deplasare in Bucuresti cu o echipa incomoda. Maine trebuie sa castigam neaparat, as spune ca este chiar vitala aceasta victorie pentru a ramane acolo sus. Pe langa Progresul raman meciurile cu Ceahlaul, Galati si Tulcea ce vor stabili spun eu locul in clasament al lupilor. Daca vom trece peste aceste meciuri cu bine ne vom asigura unul din primele doua locuri, daca nu ne vom ingreuna munca in retur.
Revenirea de forma ne face sa credem ca suntem favoriti maine in Cotroceni, sa speram ca asa va fi si ne vom intoarce cu toate cele trei puncte.
Progresul Bucureşti – FC Ploieşti
Arbitri: Georgian Ionescu (Buzău) – Mihai Artene şi Daniel Hulubei (ambii din Vaslui). Arbitru de rezervă: Mugurel Vădan (Bucureşti). Observator FRF: Cornel Sorescu (Piteşti).

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pe ei, pe ei.. pe ei , pe mama lor :)