miercuri, octombrie 08, 2008

Japonia, capitala Tokyo


Aceasta este tara de unde provine unul din cei mai indragiti fotbalisti ai Petrolului. Nu ma intelegeti gresit toti ne sunt dragi pentru ca am pornit cu totii din c si am ajuns pe primul loc in b, deocamdata, dar sper la anul sa vedem si stadioanele din vestul tarii. Takayuki Seito a pornit cu noi din c si inca de la inceput l-am indragit pentru exteriorul sau si pasele pe culoar. Pentru cunoscatori el are si un blog unde isi poseteaza impresile, binenteles in japoneza. As vrea odata sa-l rog sa ne traduca unele din articolele postate pe blogul sau deoarece pozele indica ca au o legatura foarte mare cu Petrolul.

In Prosport a aparut un articol despre acest tanar jucator,surprinzator a-ti putea spune dar dupa ce am vazut numele scriitorului mi-am dat seama de ce. In orice caz acest articol poate fi gasit pe http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/seto-takayuki-samuraiul-din-ploiesti-3270414

In ceea ce priveste blogul lui taka acesta este : http://setotakayukiblog.blogspot.com/

La sfarsit am sa va rog sa va aduceti aminte si de alti jucatori straini ce au jucat la petrolul ,fruntasul dupa mine a fost Falemi pentru ca cei 5 ani petrecuti la Ploiesti i-au facut pe specatatorii de la tribuna a2a sa spuna ca el a respins cu capul de pe linia de 6 metri pana in aut de poarta, desigur aceeasi spectatori au spus ca Zmoleanu a marcat de la gara de sud, tot ceea ce ne ramane este faptul ca Falemi a fost indragit asa cum este si acum taka la ploiesti, nu degeaba lupii i-au facut si un cantec.

Parerea lui Vivi ramane elocventa Seto este profesionist în comportament, disciplinat, cuminte, preocupat de ceea ce face"

Niciun comentariu: