duminică, octombrie 05, 2008

Egal cu cod galben!


Petrolul nostru a reusit ieri(nr sambata 4.10) primul egal din acest campionat. Condusi de o brigada de arbitrii un pic cam confuza, saracii nu au stiut cu ce echipa sa traga mai tare, elevii lui Vivi au speculat cam tot ce se putea dintr-un joc in care au fost presati de echipa gazda. De aceasta data echipa in galben albastru a fost Cetatea care a deschis scorul dupa minute lungi de dominare. Lupii s-au trezit doar pentru a egala prin Gafita ceea ce a trezit si mai mult dorinta moldovenilor de a castiga, sucevenii marcand din nou fiind egalati pe final prin paun ce a speculat necunoasterea regulamentului in partea aceasta a tarii. Cam acesta a fost meciul concluzia fiind ca egalul a fost maximul posibil pentru acest joc. Desi a fost avertizare de cod galben in toata tara, la ora partidei soarele a domnit peste muntii moldovei, codul galben putant fi pus doar pe seama jocului prestat de ploiesteni, deplasarile nu ne priesc deloc si in aceste conditii nu putem spune ca suntem favoriti la promovare.

Suporterii. Ca de obicei la inaltime, am reusit sa venim aprox. 50 de oameni acolo unde se agata harta in cui. Mijloacele de deplasare au fost multiple : 2 autoturisme,2 autobuze si un grup de 13 persoane deplasate cu trenul. Avand in vedere ca meciul a fost la Suceava majoritatea suporterilor au vizitat si Cetatea lui Stefan.

Presa locala din suceava acuza inainte de meci fotbalul botosenean pentru o alianta facuta cu cei de la Ceahlaul. Astfel zvonurile erau ca meciul de la Botosani ar fi fost blat. Din fericire nu a fost asa iar prin egalul obitinu, fcp s-a desprins la un punct de locul doi ocupat de 3 formatii : Dunarea Galati, Progresul si Ceahlaul

Urmatorul meci este acasa impotriva celor de la Giurgiu, pentru pozele de la suceava vizitati http://www.doarpetrolul.ro/ !

Popa - Brujan, Rohat, Vodiță, Crăciun - Takayuki, Mihalache, Liviu Mihai - Tudor, Gafița, Alexe.

Niciun comentariu: