sâmbătă, octombrie 31, 2009

Aleeeeeee Aleeee Sa curga golurileeee...

Desi foarte multi, fanii petrolisti au fost dezamagiti de faza cu biletele la Breaza, ba ca ar costa 20 ron, 15 ron, pana la urma au fost 10 ron!, si asta pentru ca ar fi limitat numarul de locuri al ploiestenilor, azi pe stadionul din Breaza a fost un adevarat spectacol. Multe echipe din Romania si-ar dori sa aiba ceea ce avem noi la Ploiesti. Pasiunea si devotamentul fata de echipa mult dorita, PETROLUL.
In jur de 300-400 si daca nu e asa inseamna ca-mi da cu virgula, dar asa e, galeria a facut un show ce nu a vazut galerie de romani. Multumiri celui care a adus si ce-a de-a doua toba. S-a cantat, sarit si aplaudat neincetat, datorita echipei care stie ce vrem.
Explozia de bucurie a inceput in minutul doi cand Somodean i-a articulat pe brezoieni din scurt. A venit si al 2-lea gol, dar anulat de catre doamna, sau domnisoara arbitru care se impaca mult mai bine cratitele, mersul la coafor la pranzul zilei de sambata sau eu stiu ce alte indeletniciri d-astea gospodaresti. Asistentii la fel, tot doua domnite, care erau ceva mai prastie decat centralul.
Mai, mai sa cada si zapada de pe munti din cauza galeriei, astazi Valea Prahovei a rasunat de cantecele noastre.
Terenul, parca era o fosta orezarie, mai lipseau vietnamezii. Un teren unde probabil au tuns iarba cu caii si au lasat urme de copite. Sarea mingea ca ..... .
Sa lasam deoparte aspectele astea minore , ca nici dupa 17 minute, Stoica mai inscrie o boaba in poarta celor din Breaza. Lumea canta si mai si, sa ne rupem corzile vocale nu alta.
Elek, nici el nu rateaza sansa de a nu inscrie si le aplica inca una.
3-0. Brezoienii si-au zis ei, sa nu iasa asa din teren si Liuba, printr-o centrare care sa dea dracu de n-a luat un efect ciudat scutura plasa ploiestenilor.
Revigorati dupa pauza, fiecare cum a putut, am intrat din nou in priza. Dintr-o lovitura libera, Budescu trimite mingea direct in atele lui Oghinciuc. Ghinion pentru Breaza, bucurie pentur noi. 4-1.
Spre final de meci, Stoica si-a zis ca e prea putin si a mai dat un sut de corectie astora. Scor final 5-1.
A fost un meci si o atmosfera de povestit si de neuitat.
Urmatorul meci il astept cu nerabdare. Trebuie sa ardem niste spurcati, cu un scor de handbal.

Ceeeee duuuuuuulceeeeeeee eeeee viaaaaaaataaaaaaa, cand suuuuunt cu echiiiipaaaaaaaaaa meeeeaaaaaaaaaa! Cand beau si cant fara sa ma opresc, Petrolul pe tine te iubesc!

3 comentarii:

1acolo spunea...

Urmează Steaua 2 :D sper sa fim mulți pe Stadion și sa facem atmosfera superba.

real plan simple ultras spunea...

Felicitari pentru noul articol, se pare ca lipsa de net a mea creaza noi autori, si sa fiu in tema totusi... foarte multe masini la breaza ... un adevarat parc auto la stadion!

Prahova24hours spunea...

Interesant articolul! Prezenta numeroasa din partea suporterilor (eu am estimat circa 250) si-un spectacol total oferit de echipa noastra. Sa tot mergi la meciuri in conditiile astea!