sâmbătă, octombrie 10, 2009

Fostele glorii...

Petrolul a dat astazi recital pentru fostele glorii prezente la meci. Prezente in frunte cu antrenorul care a adus ultimul titlu la Ploiesti, Constantin Cernaianu, "vechii" petrolisti au admirat un juc foarte frumos al gazdelor, insa de departe cea mai mare apreciere este cea fata de public. E drept nu era publicul de acum 50 de ani cu 30.000 de oameni in stadion si tot atatia la porti, insa cel de astazi i-a impresionat pe toti fostii componenti ai generatiei de aur a Petrolului.

Asa cum si Vivi foarte bine a remarcat, filmul meciului nu mai trebuie prezentat : "mai trebuie sa zic ceva? cel mai bine a vorbit publicul" - V. Rachita
Asa ca astazi vom prezenta doar materiale foto si cele mai bune 2 videoclipuri, unul dintre ele cu Cristi si Chiru conducand peluza!






4 comentarii:

Dragos Trestioreanu spunea...

Sincer, pentru ca nu am fost pe stadion, ii invidiez pe martorii oculari ai intalnirii de azi, dintre Petrolul si Dunarea Galati. Am auzit ca au avut parte de un meci bun, de goluri multe si frumoase, plus de un recital senzational al ultrasilor. Unul pe care l-am... auzit, dupa multa vreme, pana in curtea mea. Bravo, baieti! Bravo, Vivi! Bravo, Cristi Vlad si coechipierilor tai!

1acolo spunea...

frumos :X de vis :D din ce în ce mai bine

Prahova24hours spunea...

Felicitari pentru mesaj!

kaLoo spunea...

Mai frumos de atat nici nu se putea! We are the best! :">