joi, octombrie 15, 2009

La vasle !

"Mergem la echipa de pe locul doi, una care n-a primit decât cinci goluri în acest campionat, aşa încât nu putem să ne aşteptăm decât la un meci extrem de dificil. Şi noi suntem, însă, într-un moment bun şi sperăm să ne continuăm seria pozitivă, chiar dacă avem destule probleme de efectiv" - Vivi Rachita
Am vrut sa incep cu declaratia lui Vivi pentru ca este si cea mai importanta. La Tulcea, Petrolul se deplaseaza pentru a patra victorie consecutiva insa sansele pentru a obtine acest lucru par reduse.
Meciul anterior Anul trecut meciul Delta Tulcea - Csm Petrolul 52 a pus capat practic proiectului numit Csm. Infrangerea ploiestenilor a facut ca Vivi sa fie demis desi terminase la doar un punct de promovare. Fanii au iesit din nou in strada pentru a li se spune odata pentru totdeauna Cine vrea Petrolul sau mai bine spus daca mai se vrea aceasta echipa sa fie a orasului. Se pare ca cel putin la suprafata Primaria vrea insa dupa cum stim cu totii Petrolul de astazi reuseste sa nu fie nici macar acum 100% al ploiestenilor.
Revenind la meciurile de la Tulcea, pot spune ca aceasta deplasare se alatura celor de la Suceava sau Botosani, acolo unde Petrolul nu prea castiga indiferent de valoarea lotului sau pozitile din clasament.
Suporterii Se vor deplasa si la acest meci cu celebre autobuze, si tot ca de obicei o parte vor face si deplasarea cu masinile personale. Plecarea din cate am inteles undeva la orele 5 ale diminetii la stadionul Ilie Oana.
Hai Petrolul!

3 comentarii:

Dragos Trestioreanu spunea...

E bine ca fanii se chinuie, cu orele mici, cu autobuzele si, mai ales, cu propriile masini, pentru a fi alaturi de favoriti. Cred ca acum e meciul cel mai greu pentru Petrolul. Pentru ca este pe o panta ascendenta. A ajuns in fata unui meci de... acum ori niciodata. Un succes pe malurile Dunarii, coroborat cu firesti succese in dauna echipelor CSM Ramnicu Sarat si Tricolorul Breaza ii pot urca pe "lupi" pe culmi. Acolo de unde se vede... Paradisul. Atentie, cu Vivi, orice este posibil! Chiar si o minune! Adica, o victorie la Tulcea si, apoi, o inscriere cu argumente in cursa promovarii! Hai Petrolul!

real plan simple ultras spunea...

@ Fantastic comentariul, multumesc Dragos, si sa batem la tulcea! Vivi este foarte increzator !

Talanu' spunea...

in primul rand bafta baietilor la Tulcea sper sa batem si in al doilea rand bah Hashis trebuie sa-ti spun sa nu mai fi asa fitos si plin de tine daca vrei sa mai calci in peluza aia si asa baietii sunt cu ochii pe tine asa ca mai lasa figurile alea si sa stii ca nu esti mai presus de oricine din galerie fie el si mai amarastean si stii despre ce vb oricum nu e cazul lui adica ce ai facut la Bacau cu un coleg de al tau bafta.