duminică, septembrie 06, 2009

Un destin trist

Ziua de sambata a reprezentat pentru o mica parte a suporterilor petrolisti, o zi trista care nu trebuia sa existe nici macar 40 de ani de aici incolo. Destinul lui Alexandru Iatan, cel plecat la numai 19 ani in ceruri, a cutremurat fotbalul romanesc si binenteles pe cel ploiestean. Natioanala Romaniei a purtat banderole negre, 2 echipe de fotbal au venit sa-i spuna adio si asa cum mai sus am prezentat o mica parte a suporterilor petrolisti.
Ne-am dus pentru Iatan, pentru spiritul acestuia pentru paradele sale si pentru daruirea cu care apara de fiecare data poarta Petrolului nostru.

Cuvinetele sunt de prisos acum, vreau doar sa mai spun cateva lucruri despre familia Iatan. O familie modesta, dintr-un sat de langa Alexandria. Casa lor undeva la capatul satului, o casa pe un nivel, modesta, asa cum au aproape toti romanii. Pe langa o fata, mai mica, si care era tinuta in scoala de Alexandru, familia Iatan a decis ca dragostea lor pentru copii nu se putea opri doar la 2, si astfel acestia au mai luat in plasament alti 2 copii, oferindu-lu si lor educatia si valorile morala de care s-a bucurat si Alexandru.

Dumnezeu sa-l ierte! si pentru ca nu am vrut sa frapam pe cineva cu strigatele noastre fanii petrolisti au afisat in liniste doua mesaje:
Primul - afisat la casa parinteasca - In ceruri inger pazitor / Pe pamant un vis frumos nemuritor
Al II-lea - mesajul nostru afisat la biserica - Iatan, prea devreme ai plecat / Multumim ca ne-ai aparat!



In final pozele de la Plosca:



2 comentarii:

Prahova24hours spunea...

Pacat de circul organizat la inmormantare de astra si dunarea giurgiu!

Anonim spunea...

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !
sb