sâmbătă, septembrie 19, 2009

Cetatea - Petrolul

Mare meci mare azi in orasul lui Stefan, fosta capitala a Moldovei primind vizita lupilor. Cetatea a cautat sa castige primul meci pe sezonul asta acasa…fapt care din pacate s-a si intamplat impotriva “echipei noastre de traditie” asa cum ne-au numit jurnalistii suceveni inainte de meci… scorul final fiind de 2 – 1.
La pauza 1 – 1 dupa care ploiestenii au inceput mai putin motivati cea de-a doua repriza…lipsa de determinare a jucatorilor s-a vazut atat din tribuna cat si de pe banca tehnica. La sfarsit Vivi fiind hotarat sa “ rezilieze patru, cinci contracte “. Deasemena Vivi a primit si cateva reprosuri cu privire la activitatile extrasportive unora din jucatori care “au venit la Ploiesti doar sa bea sucuri la terasa”…raspunsul antrenorului fiind la fel de hotarat “ cine vrea sa stea la Best sa ramana la Best…cine vrea sa joace fotbal sa stea la stadion”.
Cetatea ne-a surprins prin ambitie si multe altele dintre care s-a remarcat cel mai mult…programul de meci…lucru care nu l-am mai vazut la Ploiesti de ceva ani.
La sfarsit iata si filmul meciului:


CETATEA SUCEAVA - PETROLUL PLOIEŞTI / FINAL: 2-1Arbitru: Ciprian Amarandei (Vaslui), Asistenţi: Mihai Artene (Vaslui) și Dănuţ Dumitru (Focşani)
►min 10: 1-0. Lovitură liberă executată de Tomescu până la Tomaz care înscrie cu capul la colţul lung.
►min 22: Acţiune prelungită a găzarilor , mingea ajunge la Budescu care şutează în cros pe jos la colţul lung de pe la 10-11 metri de poartă, egalând scorul la 1.
►min 71: Apetri aduce victoria cu un şut în vinclu de la 22 de metri.

Niciun comentariu: