vineri, septembrie 18, 2009

Sa cucerim cetatea II

Anul 2008, la mai putin de doua luni de viata in blogosfera romaneasca, blogul RPSU facea o cronica inedita inainte unui meci important de campionat. Pentru ca in linii mari scenariul se repeta iata cele mai importante pasaje de atunci:


"...plaiesii Moldovei si-au mutat granitele, acum pricipatul Moldovei este divizat de Siret, totusi cetatea veche a Sucevei inca mai domneste peste lanurile si podgorile acestor meleaguri. Un grup de ghiauri pleaca spre cucerirea redutei, in incercarea de a darama si ultimul obiectiv pana la cucerirea tronului ligii a 2a. Condusi de pasa-Rachita vor sa darame cetatea din toate pozitile. Fii lui Stefan si-au pregatit bine lupta, au ars totul de la buzau pana la Cetatea de Scaun, fantinile sunt otrovite iar mancarea este stricata. Dar iataganul numit Petrolul izbucneste de fiecare data mai tare."

"S-a chemat si marea oaste a lupilor galbeni ce va porni agale in mars pe drumul victoriei. Vor fi in linia 1 a tribunei si isi vor flutura iataganele, sabile si flintele.Vom castiga pentru ca suntem cat frunza si iarba, vom invinge pentru ca suntem un imperiu, ne vom intoarce bucurosi si vom povesti despre aceasta lupta nepotilor nostri."


Asadar Petrolul va beneficia si anul acesta de o oaste o oaste care se va deplasa cu masinile, autocarele sau trenul. Detalii pentru aceasta deplasare le gasiti, unde altundeva, pe http://www.doarpetrolul.ro/ : " Cei care doresc sa mearga cu autobuzul trebuie sa scoata din buzunar 7 lei, alti 5 lei urmand a fi pastrati pentru achizitionarea biletului de intrare la meciul de sambata. Pentru cei care vin cu autocarul, plecarea va avea loc la 3.30 dimineata de la stadionul "Ilie Oana". Cei care vin cu trenul au varianta plecarii vineri la ora 21.30 din Ploiesti Sud, cu acceleratul, trenul urmand a ajunge la 4.04 la Suceava sau cea a plecarii cu Rapidul, la 00.35, trenul urmand a ajunge la 6.50 dimineata la Suceava."

Niciun comentariu: