duminică, septembrie 20, 2009

Nu conteaza punctele

Am avut aceasta fraza de mult in minte insa doar dupa acest joc merita si explicata...
Petrolul anul acesta nu va promova si asta nu pentru ca nu isi doreste Vivi sau alte persoane din conducerea actuala a echipei ci pentru ca nu poate. Desi aparent nu are nicio legatura si promovarea Astrei a facut ca Petrolul sa mai stea inca un an in B.
Este greu ca un oras de provincie sa duca povara a doua echipe in A, chiar daca in ultimii 20 de ani doar Ploiestiul a putut mentine acest duet mai mult de un sezon competitional. Nu spun ca rivalitatea nu este buna insa momentan vor exista mereu pareri ca " da ce ne trebuie 2 echipe in A" fara ca acele persoane sa gandeasca macar la numele uneia dintre cele doua.
Ce am vazut la Suceava m-a surprins. Spre deosebire de Ploiesti, unde exista si meciuri de A, la Suceava lumea vine rar la meciuri si in mare parte isi incurajeaza echipa doar atunci cand ea conduce, lucru pe care nu il vezi la fanii petrolisti. Pe de alta parte Suceava avea un program de meci, ca in vremurile bune. Gratis puteai lua o foaie A3, o deschideai in pe 2 pagini puteai citi ce au facut cele doua echipe in meciurile anterioare, ATENTIE ambele echipe nu doar cea gazda, precum si declaratile ambelor tabere. E drept au gresit formatia de start probabila dar in afara de Budescu, care era trecut rezeva, alte defecte nu gaseai. Unde mai pui ca pe spate prima o poza A3 cu toata echipa !
Mi-e teama ca anul acesta Petrolul Ploiesti ca fi echipa care va ajuta echipele slabe sa stranga puncte. Sunt sigur ca in acest ritm vor mai aparea surprize, insa cu totii trebuim sa ne cenzuram, pentru ca anul acesta obiectivul a fost atins : AVEM ECHIPA... sa speram ca o vom avea si la anul !

Niciun comentariu: