sâmbătă, septembrie 26, 2009

La limita

1-0, o partida care confirma unele semne de intrebare puse de suporteri, insa care confirma odata in plus, daca mai era nevoie, ca Petrolul se va lupta anul acesta pentru cladirea unei echipe si nu pentru promovare, desi sunt sigur ca toata lumea isi doreste acest lucru...

Dar cel mai bine sa incepem cu inceputul, unul foarte bun de altfel pentru gazari, care au pus presiune pe javrele mici incercand deschiderea de scor inca din primele minute. Cateva caderi spectaculoase in careu cu scopul unui penalty miraculos nu au adus decat oftatul peluzei si cateva aplauze pentru efortul depus.
Desi au impins echipa adversa in propria jumatate si pe alocuri in propriul careu, asa cum se vede si in imagini, lupii nu au reusit decat un gol, unul la care a trebuit sa ne bucuram cu intarziere deoarce mingea a trecut cu putin de linia portii. A fost totusi 1-0 pentru Petrolul, golul atribuindu-se ulterior lui C. Stoica, cel care reuseste sa se inscrie pe lista marcatorilor petrolisti, largind numarul acestora la 3.

In rest pentru pariorii de serviciu un 1 pauza 1 final, la care putem adauga un penalty neacordat pentru Petrolul, si un gol valabil refuzat javrelor. In rest Petrolul face dupa 7 etape doar 9 puncte fiind in continuare departe de zona promovarii.

2 comentarii:

kaLoo spunea...

pe partea unde e umbra zici ca e plin stadionu :)). Hai sa vedem ce fac cu Bacau sau doar a fost o ploaie scurta de vara victoria de azi

real plan simple ultras spunea...

@kaloo cred ca va fi o deplasare frumoasa cu macdo langa stadion, pacat ca nu mai e oferta cu chese-ul!