joi, septembrie 24, 2009

Nod in ... Rachita

Ultima saptamana a fost pentru Petrolul una plina de evenimente pentru contestatarii lui Vivi, una in care rezilierea contractelor lui Iorga si Dumitrescu au fost mana cereasca pentru oamenii platiti din presa ploiesteana...
Daca acum ceva timp Edi Moldovan modera celebre emisiuni sportive de la Alpha, acum rolul lui a fost luat de o persoana al carui nume nu merita scris pentru ca, si aici am un argument solid, are prea multe caractere. O sa-i spun Cristi, insa pentru cateva momente as vrea sa revin la Edi, cel care acum ii ia apararea lui Vivi, si mai nou a suporterilor. Astept cu nerabdare prima injurie, sau eveniment negativ, pentru ca suporterii petrolisti sa fie recatalogati drept huligani.
"Mai rar se întâmplă la o grupare aflată în situaţia Petrolului ca suporterii să fie primii care înţeleg momentele tensionate prin care trece clubul. Mai mult, ei au stabilit un record în România, adunând bani pe care i-au dat echipei. Dacă la toate aceste aspecte se adaugă şi susţinerea necondiţionată de care jucătorii se bucură la fiecare meci, indiferent de rezultat , dar şi faptul că fanii nu au provocat scandaluri în acest sezon la niciun meci, nici acasă , nici în deplasare, avem imaginea completă a unei galerii de nota 10." Edi Moldovan, http://www.prahovasport.ro/2009/09/24/ambitii-si-realitati-la-petrolul-ploiesti/.
Revenind la Cristi, acesta il face in toate felurile pe singurul om care a ramas langa echipa atunci cand, asa cum umbla vorba prin targ, altii strangeau apele de pe masa unor conferinte de presa. Eu sincer cred ca acest Cristi a renuntat in a primi si anumite avantaje pentru a scrie aceste lucruri, iar textele lui sunt doar mijloace de a cauta nod in papura, sau in cazul de fata nod in Rachita.
Sambata ne asteapta un meci extrem de dificil, unul in care Dinamo va veni cu siguranta cu echipa a doua. Renuntand la vedeta lor de anul trecut, Miranda, Dinamo va veni pe Ilie Oana pentru a mai propune cateva nume fotbalului romanesc asa cum a fost si cazul lui Alexe. Sunt sigur ca Dinamo nu va castiga pentru ca nu are cum, insa asa cum bine a vazut si Edi Moldovan, Petrolul are anul acesta linistea de care are nevoie pentru a reconstrui si a promova abia la anul, atunci cand sincer cred ca vom defila si avandu-l ca antrenor tot pe Vivi, si citind acelasi articole pline de venin din presa locala. Deci Cristi, nu vrem  victorii vrem doar sa vedem ambitia si devotamentul Petrolului de care ne-am indragostit cu totii.
Suntem prea republicani! HAI PETROLUL!

3 comentarii:

LuP4eVeR spunea...

Bine zis....despre ``strangatorul de mese`` am scris si eu ieri dimineata,chiar super suparat de ce a aparut in ultimele 2 zile in telegraful.

Anonim spunea...

Sa stii ca mai bine este sa procedezi precum Cristi. Care stie una si buna: never Rachita! Dar nu scrie de capul lui, sa fie clar! Acolo unde scrie el, altii au painea si cutitul. Ii stie toata lumea cine sunt. Vivi nu va avea astfel rezultate decat dupa ce vor disparea din actionariatul clubului sefii lui Cristi.
Cat despre Edi, tare ma tem ca schimbarea... blanii este cauzata exclusiv, ca si in cazul lui Cristi, doar de ingerintele sefilor lui. Care nu... cauta nod in Rachita!

real plan simple ultras spunea...

1. nimeni nu ne obliga sa citim telegraful si 2. chiar a fost o intorsatura de 180 de grade in cazul lui Edi, cum lauda el suporterii, echipa antrenorul ptiu sa nu-l deochi!