duminică, septembrie 06, 2009

Destul de greu

Petrolul, sau echipa a doua a Petrolului asa cum au prezentat-o cei de la sport.ro, a inregistrat sambata o noua infrangere, de data aceasta intr-un amical, un amical care a fost disputat in fata campioanei en-titre, Unirea Urziceni. Scorul a fost 4-0, fiind stabilit chiar de la pauza, si din ce am vazut in repriza a doua (am ajuns la scorul de 3-0), nu prea am pus prea mari probleme gazdelor.
Pe scurt vreau sa evidentiez cele mai importante lucruri de la acest joc, fie el si amical:
1. Spectatorii, un contigent destul de numeros de fani petrolisti au sustinut echipa, aproximativ 100, dintre care un nucleu ce a cantat pe parcursul intregii reprize a doua.

2. Fanii veniti de la Plosca, au continuat omagierea lui Iatan prin afisarea aceluiasi mesaj ca si la casa familiei Iatan din Plosca.


3. Inconsecventa trupelor de ordine. Poate ca la Urziceni lucrurile stau altfel, poate ca liga 1 a adus cu ea si civilizatia sau poate doar citirea corecta a unor legi, cert este ca la Urziceni bannerul " Mitica Decapitat" a stat pe gard tot meciul .


4. Mesajul lui Pompiliu Stoica, cel care si-a cerut scuze acunzand poate si cantonamentul de 5 zile de la munte pentru jocul slab. Intrebat de ce nu spun asta si ceilalti jucatori, acelasi Pompiliu a adaugat ca ei dupa fiecare joc stau cu capul in pamant in vestiar, fiindu-le rusine de publicul ce i-a incurajat.

Asa cum a spus si Chiru, eu unul cred ca ei ar trebui sa plece tot timpul cu capul sus de pe teren atat timp cat ei simt ca au dat totul pentru a obtine victoria!

Un comentariu:

Prahova24hours spunea...

Atmosfera de meci oficial in repriza a doua!