miercuri, septembrie 02, 2009

Alexandru Iatan




La doar 19 ani Alexandru Iatan a murit pe teren la un antrenament al echipei Dunarea Giurgiu dupa ce a primit o minge in stomac. Pentru cei ce il stiu pe Iatan, isi aduc aminte cu placere devotamentul de care a dat dovada in perioada Csm. De altfel alaturi de proiectul "Petrolul e al nostru", Alexandru a intrat in fotbalul mare, reusind sa promoveze si sa joace in Liga a II-a pentru Fc Ploiesti. Provenea de la scoala de fotbal "Marius Lacatus", iar antrenorul care l-a promovat in prima echipa, dandu-i astfel sansa de afirmare la doar 17 ani este Vivi Rachita.
Pe site-ul Prosport, Vivi a declarat urmatoarele: "Nu-mi vine să cred, sunt şocat de soarta acestui copil! Acum 2 ani, când am pornit la drum din Divizia C, l-am chemat în cantonament la Predeal. Când am văzut ce calităţi avea, mi-am zis că nu avem voie să pierdem un asemenea talent. Ce pot să mai spun? Şocul veştii este prea mare! Pe lângă talent, a dat dovadă şi de caracter. Făcea naveta dintr-o comună de lângă Olteniţa. Îi permiteam să mai întârzie, pentru că vedeam câte eforturi face. Cred că ar fi ajuns un portar mare, acum tot ce mai putem face este să ne aducem aminte de el... Dumnezeu să-l odihnească!"
Dumnezeu sa-l ierte !!!

5 comentarii:

Dragos Mihai Trestioreanu spunea...

Doamne, sa ai grija, te rog mult de tot, de el, acolo sus, ca a fost un copil cuminte si plin de viata! Dar, poate, ai avut nevoie de el, acum, ca sa apere poarta Raiului!

Prahova24hours spunea...

Cu adevarat trist...

MihaiBravuCoyotes spunea...

Din pacate a plecat prea repede dintre noi.
Dumnezeu sa il ierte..

kaLoo spunea...

Sa-i fie tarana usoara! Pacar!

Alin spunea...

Dumnezeu sa-l ierte :(