duminică, noiembrie 08, 2009

O remiza cu gust amar


Petrolul a inceput bine meciul astazi reusind deschiderea de scor destul de repede. La fel de repede a venit insa si egalarea oaspetilor dintr-un penalty dictat la poarta dinspre vechea peluza petrolista.

La pauza scorul a fost de 1 - 1, scor ce s-a pastrat si la final si aceasta spre bucuria bucurestenilor. Un joc destul de tensionat datorat in primul rand publicului venit in numar mai mare ca de obicei pe stadionul Ilie Oana. Aproape 2000 de spectatori au reusit sa intretina atmosfera aproape tot meciul, cantand la unison de la tribuna a II-a pana la peluza si tribuna I. La sfarsit rezultatul a fost unul nemultumitor insa pe de alta parte putem da acest egal si pe seama nesansei.

Practic daca Elek se afla intr-o zi mai buna astazi ramaneam cu toate cele trei puncte, nu a fost insa asa si am dat cu piciorul pe langa trei puncte foarte mari!

Alte amanunte legate de meci:
  • Rpsu a afisat pentru acest meci urmatorul mesaj : "Ce oras, ce.. arena... ce ruina !", continuand astfel protestul de mai bine de un an cu actualul primar al Ploiestului, care a avut ca scuza pentru nepreluarea totala a echipei faptul ca singurul lucru pe care l-a promis a fost ... , evident, construirea unui nou stadion pana in noiembrie, noiembrie 2009. Asa cum bine am anticipat, am reusit sa castig pariul virtual cu edilul portocaliul atunci cand am spus, repet! inca de acum un an, ca nu se va pune nici macar un scaun pe stadion.

  • Echipa a avut astazi o linie de fund bizara si asta daca luam in considerare meciul castigat la Breaza... Petrolul jucand astazi cu urmatorul 4 : L. Dumitru, D. Chiriţă, Şomodean, P. Stoica, surprinzand desigur absenta lui Bozga in centru, intrat pe parcurs pe acest post, si re-reprofilarea lui Chirita pe acelasi post.

  • Urmatorul meci este la Buzau, o deplasare destul de scurta intr-un oras cu care am avut ocazia sa jucam la promovare o singura data, si asta pentru ca buzoienii promoveaza odata la 30 de ani!

  • Reactie lui Vivi a fost urmatoarea, conform http://www.patraru.ro/ , :”Singura veste buna dupa acest meci e ca am inceput sa deranjam. Saptamana trecuta am avut parte de trei domnisoare, acum de acesti incepatori. Inseamna ca am muncit bine si ca suntem pe drumul cel bun. Am avut discutii atat cu Ionut Lupescu, cat si cu domnul Avram, la inceputul campionatului, si le-am spus ca suntem o echipa care doreste sa joace toate meciurile pe teren. De-asta, le-am cerut arbitri dornici de afirmare, corecti.”

5 comentarii:

Romeo spunea...

pentru un nou stadion trebuiesc destui bani si ar mai trebui o echipa stabila in prima divizie, ca sa nu cer cupe europene. Cu exceptia Clujului, alte orase si-au reabilitat vechile arene, care deja au intrat in paragina (Bacau). Petrolul are o sansa imensa de a reveni in priuma divizie, mai trebuie sa si poata. La Buzau se anunta un meci foarte greu, asa ca Volo daca vrea sa-l votam pe Base (daca nea Traian nu era, nici de Volo nu se auzea), sa se caute bine prin conturi.
Sa mai scriu odata: in 2000, cand PSD a revenit la putere, Petrolul era pe locul 2 (in prima liga). De aici puteti trage concluzia ca daca PSD va reveni, adio prima divizie!
Si cu Base si fara, nu cred nici 5 % in promisiunea unui nou stadion, Volo are treaba cu ceva stradute pe care vor apare balarii la anul, ca de flori nu avem noi fata.
Asadar, nu mai credeti orice minciuna a primarului, ca si a exemplului sau fost Prim ministru. Nu uitati: Sa votati bine!

Dragos Trestioreanu spunea...

Nu-mi place deloc ca se amesteca acum sportul cu politica. Lasati asta, va rog mult! Mai bine, haideti sa vedem de ce domnul Robert Elek si-a batut joc de 2.000 de ploiesteni, de coechipierii lui, de antrenori, de conducatori, de staff-ul medical. De Ploiesti, in general. Daca va pierdeti in comentarii sterile, luand drept target antipatiile politice, smecherasul asta va continua sa-si bata joc de noi! La Galati, inapoi, cu el! Nu mai pierdeti timpul!

1acolo spunea...

mergem mai departe (Buzau) poze/video n-ai ?

real plan simple ultras spunea...

@1acolo - poze am doar cu mesajul restul materialelor se pot gasi si pe prahova24hours!
@romeo - asa cum a spus si dragos nu e bine sa amestecam politicul dar nici sa isi bata joc pe fata de noi!
@dragos - elek a avut astazi 3 ocazii monumentale - nu a avut exterior, interior si clasicul lat... poate are altceva nu stiu, sa nu fie epidemie de jena!

tweety spunea...

Elek a avut 1 zi proasta pentru ca el seara o arde aiurea la Cupola cu fetite si bea...si mai vrea si lumanare la masa...nu ii arde lui de fotbal... ADIO ELEK ...Sanatate