duminică, noiembrie 22, 2009

Nimic nou sub soare

Petrolul a egalat sambata o slaba formatie a Giurgiului, scor alb, 0 - 0. Bucurosi dupa meci, jucatorii celor de la Giurgiu au mers glont spre impozanta galerie adversa, cea care are o problema cu ingerii, in timp ce ploiestenii erau cazuti pe gazon.
Asadar un meci slab in care am evidentiat o bara a giurgiuvenilor, si numeroase suturi spre poarta oaspetilor, fara rezultat insa.
Este al treilea egal consecutiv, de asemenea nemeritat, un egal care mentie Petrolul in aceeasi pozitie de asteptare pentru a intra in lupta de promovare.
Urmatoarele doua meciuri vor decide astfel soarta Petrolului de anul acesta, 4 puncte sau mai mult decat atat pot face ca lupii sa viseze cu argumente la Liga 1, iar suporterii sa-si indrepte tirul spre Primarie, cea care mai mult ca sigur de la anul o sa inceapa sa aiba o problema cu fondurile, pentru ca nu-i asa echipa asta se pare ca joaca doar cu numele in Ploiesti ( vezi exemplul noii piste cu stadionul, cel care se va face dar "spre binele nostru" ar fi daca s-ar situa in afara orasului )
Poze aici

5 comentarii:

Dragos Trestioreanu spunea...

Da, Petrolul a terminat meciul cu Dunarea Giurgiu ca egala a mai modestei echipe adverse. A carei galerii, desi hulita ca are nu stiu ce cu ingerii, e ingenua. Iar intr-o tara plina de vulg, precum Romania, mai e nevoie si de putina ingenuitate, nu-i asa?
Apropo de puncte, in urmatoarele meciuri, pentru cel putin 4 (patru) ar trebui sa i se faca statuie lui Vivi Rachita, la "Ilie Oana", inca pe de acum!

real plan simple ultras spunea...

@dragos. Corect! Merita si acum statuie, insa doar cu 4 puncte putem chiar argumenta sansele la promovare !

Romeo spunea...

nu credeti ca exagerati cu statuile ? Virgil Dridea a dus echipa in Cupa UEFA, Ion Marin a luat Cupa Romaniei, Cernaianu a luat un titlu fiind cel mai tanar antrenor-campion al tarii si voi va bucurati la Rachita pentru ce ? O echipa care face egal dupa egal ? Daca o vrem in liga 1, oare ne vom duce sa traim alaturi de ea, cum faceam in 1985-90 ? Nu pot sa inteleg acesti tineri care incurajeaza echipa care arata ca nu vrea mai mult. Atunci cand echipa arata ca vrea, o incuraja toti spectatorii si erau peste 10.000. Acum sunt cateva sute care o incurajeaza si atunci cand nu poate sau nu vrea. Sa faca primaria stadion in afara orasului ? Pentru cati spectatori ? Cheltuiala de milioane, la un oras macinat de dezinteres, pentru amorul propriu al catorva suporteri.

pixi spunea...

@Romeo
1.din principalele motive pentru care nu exista interes in oras este tocmai ca nu exista o baza sportiva sau o echipa competitiva.
2.Ploiesti-ul reprezinta una din fortele economice ale acestei tari...tie ti se pare ca orasul arata asa? un stadion inseamna mult
3. Referitor la statui sunt de acord cu tine...sunt altii mult mai importanti care merita imortalizarea

Prahova24hours spunea...

Mersi de link. Apropo de "Ilie Oana", gasiti un articol foarte interesant aici: http://www.republicaploiesti.net/2009/11/stadionul-ploiesti-ilie-oana.html