luni, noiembrie 30, 2009

O deplasare fumoasa

O deplasare frumoasa! Nu cred ca poate fi descris altfel meciul de la Chiajna.

Suporteri:
-> Ziua de duminica a inceput cu adunarea intr-o masina a celor 4 oameni care aveam sa facem ultima deplasare pe acest an. Odata ce am parasit Ploiestiul ne-am alaturat coloanei suporterilor formate din 2 autocare si aproximativ 10 masini mici. Incet…dar sigur am inaintat spre Chiajna. Pe masura ce ne apropiam coloana masinilor s-a marit…ajungand ca pe centura Bucurestiului sa cuprinda cam 20 de masini mici pe langa cele doua autocare.
-> Am intrat destul de greu pe stadion…imediat dupa inceputul meciului…fiind supusi unui control putin spus riguros din partea jandarmeriei…care pareau ca se pregatesc de razboi.
-> Suporterii au incurajat echipa exemplar…jocul echipei te impingea sa strigi. Singurul episod neplacut a avut loc in momentul in care un steward local a decis sa faca dreptate in stilul propriu…fapt care…sa spunem ca nu a ramas nesanctionat. In acest moment trebuie sa laud jandarmeria care a intervenit…dar nu in forta si numai ca sa aplaneze conflictul…fapt vazut destul de rar din pacate… acestia preferand de obicei o interventie in forta. Aici nu a fost cazul…acestia l-au indepartat pe steward din peluza astfel incat toata lumea s-a calmat.
-> Din galerie a facut parte si Cristi Vlad care a urcat in peluza dupa ce a fost schimbat…revenind alaturi de colegi doar dupa ce meciul s-a terminat.
-> Concluzie: nu cred ca a existat ieri un suporter petrolist nemultumit

Meci:
->Scorul putem spune ca a pornit de la 1-0 pentru gazde care au marcat din penalty imediat dupa inceputul meciului dupa un fault in careu al lui Daniel Chirita.
->Baietii au revenit insa imediat…egalitatea fiind restabilita printr-o lovitura libera marca Budescu…peste zid si direct in plasa portii.
-> Tot Budescu a fost cel care a centrat pentru capul lui Chirita…ce a dus scorul la 1-2 si a aruncat peluza ploiesteana in aer.
->Golul de 1-3 a venit dupa lovitura libera executata de Pompiliu Stoica cu un sut pe sub zid.
->Concordia a mai marcat o data prin acelasi Oae fara un efect asupra evolutiei jocului
->Sunt cateva aspecte de retinut: toate cele 3 goluri au fost date din faze fixe…ceea ce denota tactica; Budescu si Vlad au facut legea pe partea dreapta; apararea a functionat ca si pana acum excelent mai ales in a doua repriza cand toata presiunea a cazut pe umerii lor, acestia reusind sa inchida foarte bine jocul.
Toate acestea ne fac sa avem sperante pentru meciul de acasa cu Branesti…echipa surpriza a acestui sezon.
Pana atunci va invitam la “shoping”…pe 3 decembrie se deschide magazinul FC Petrolul…aceasta fiind o premiera absoluta!


UPDATE Aici un filmulet de la Chiajna:

Un comentariu:

1acolo spunea...

Ce frumos a fost :x m-am manifestat la fiecare gol ca niciodată :x superb ,sper sa facem o figura frumoasa si cu liderul seriei Victoria Branesti. Păcat de incidentul ala cu Stewardul,oricum nu are asa mare importanta. FCP ale !!!