sâmbătă, octombrie 03, 2009

Ale Ale Petrolul Ale Ale

Acesta a fost ritmul pe care s-a jucat meciul de la Bacau. Desi intrerupt de nenumarate ori meciul a fost dominat din toate punctele de vedere de echipa ploiesteana. Petrolul si-a facut datoria si a obtinut prima victorie in deplasare. Trebuie mentionat portarul Andrei Vlad care a savat echipa mai ales in prima repriza…in a doua din fericire nu prea a avut ce salva…linia defensiva blocand majoritatea atacurilor moldovene. Mijlocasii si-au jucat rolul perfect…astfel ca ambii atacanti titulari si-au trecut numele pe tabela. Cam asa a decurs meciul de la Bacau…primul gol fiind inscris de Minciuna cu un sut puternic din afara careului…al doilea gol venind in repriza a doua prin actiunea lui Elek.
Declaratiile de dupa meci:
Cristi Vlad : "dupa pauza am incercat sa pastram rezultatul si sa ii prindem pe contraatac. Urmeaza meciul cu Dunarea in care vom cauta victoria la fel ca in orice meci"
Antrenor Bacau: "Petrolul este o echipa matura si experimentata care a stiut sa profite de golurile din apararea noastra".
Suporterii petrolisti au dominat fondul sonor pe toata durata meciului…un incident neplacut avand loc la pauza cand unul din suporterii veniti de la Ploiesti a suferit un accident iar ambulanta desi aflata in incinta stadionului a intarziat sa apara.
Deplasarea suporterilor s-a facut cu 2 autocare si 6 masini personale.

Filmul meciului :
►Min 5 Minciună prinde un şut puternic de la 20 de metri lateral stânga. Ignătescu nu are nicio reacţie
►Min 20 Cojocaru execută o lovitură liberă de la 25 de metri în faţa apărării. Fundaşii reuşesc să respingă
►Min 26 Elek primeşte galben după proteste
►Min 27 Cojocaru trimite din lovitură liberă direct în braţele portarului
►Min 39 Cristi Vlad vede şi el cartonaşul galben
►Min 40 Lovitura de cap a lui Carnariu este respinsă de la vinclu în corner de Vlad
►Min 45 Lovitura de colţ, de pe stânga, a lui Dobârceanu ajunge la Vraciu care preia şi trage din 7 metri la colţul scurt. Vlad respinge din nou cu un reflex excelent
►Min 46 A început repriza a doua
►Min 60 schimbare la Petrolul. Iese Cr. Vlad şi intră L. Dumitru
►Min 65 Elek scapă pe contaatac şi înscrie fără probleme de la marginea careului
►Min 68 Autorul ultimului gol, Elek, este înlocuit de Budescu
-> 4 masini zgariate din totalul de 6 cu care unii fani au facut deplasarea. Doar la o masina s-a constatat si o pana... insa bucuria victoriei a facut sa trecem peste tot si toate!

3 comentarii:

1acolo spunea...

bravo lor,bravo băieți ;) se poate

kaLoo spunea...

Ce mai meci! Dar ce mai galerie!

Anonim spunea...

Ma bucur ca nu ai adus jicniri frumosului oras moldovean. Cat despre masini, uscaturi sunt peste tot. Fii sigur ca si eu daca vin la Ploiesti nu nr de moldova se gasete un cocalar sa zgarie masina. Gest marsav si plin de lasitate sa zgarii masina cuiva doar pt ca nu e nimeni si poti. Asta nu e barbatie, e prostie. Felicit totusi echipa Petrolul...si...ne vedem in retur....arrr