joi, aprilie 09, 2009

Rubrica : N-ai voie !

Pentru ca sfarsitul sezonului se aproprie si deja stim cam care sunt candidatele la promovare, ploiestenilor, mai precis suporterilor petrolisti, li se tot pune un pumn in gura de fiecare data cand se ridica alte intrebari in afara de "celebra" negociere.
Astfel principala problema a suporterului petrolist pare acum un Sc Fc cu sau fara jucatori. De ce ? Sincer nu am cum sa raspund la aceasta intrebare pentru ca de fiecare data am incercat sa ridicam si alte probleme, probleme pe care NIMENI nu le i-a in seama.
Avand in vedere ca mi-am indeplinit obligatia civica de a vota, imi permit acum sa acuz o conducere pe care, desi este secret votul, nu am votat-o. Acest partid PD-L si/sau aliatii lor de guvernare nu au prezentat deloc incredere in mandatele anterioare la nivel national.
Pentru ca ei inca se afla in campanie la toate nivelele, isi permit sa arunce gogosi unor oameni naivi care din '92 incoace tot spera.
Prima gogoasa este cea cu stadionul, deci atentie; inca o data suntem in 10 aprilie si stadionul trebuie sa fie GATA pana pe 30 august ! Cand intrebam de stadion unii raspundeau cu "pai lasa ca o sa vezi tu" sau "asta e important acum?". Intradevar stadionul asta nu a fost niciodata important, si semnificatia lui a fost uitata de multi din peluza. Refacerea sau reconstructia lui la standardele UEFA nu a parut importanta, ajungandu-se ca in anii trecuti sa stam la peluza oaspetilor pentru a vedea meciurile de acasa.
Si Volo promite, si pentru ca a scos porumbelul pe gura a fost votat! Acum daca nu face nimic ce ar trebui sa faca el si sustinatorii lui ? De bun simt ar fi o demisie dar nu o sa vedem noi asa ceva, nu de alta dar inseamna ca omul chiar a vrut si nu s-a putut, si ne mai trezim cu statuie pe bulevard (nr pe bulevardul castanilor exista singura statuie (bust) a vreunui primar ploiestean, Radu Stanian)
A doua gogoasa a fost data de negocierile Primarie-Sindicatul Petrom. Deci pana acum singurul moment in care lucrurile au mers cat de cat a fost in saptamana cand Vivi era in Portugalia, aparand mai multe zvonuri cum ca ar exista si anumite interese ale celor de la Petrom, neprobate insa.

Acum iata si alte intrebari inerente care se pun :
In ipoteza in care Sc Fc ar promova pe ce stadion se va juca ( in mod normal stadionul trebuie sa fie gata pe 20 august!) ?
Mergand mai departe, daca negocierile vor lua punct si echipa va fi data fara jucatori, care va fi lotul pentru A, conducerea, locatile cantonamentelor, bugetul ???
Daca echipa va fi data cu jucatori si se va face de ras in A, cum ar trebui negociata atunci suma de transfer a jucatorilor, punctul fierbinte al negocierilor?
In final cred ca nimic nu se va realiza, desi acum si primarul este implicat, nu vad prea curand Petrolul in A, desi practic acum Sc Fc este la 4 puncte de promovare. Astept si alte intrebari la care pana acum nu s-a raspuns.

4 comentarii:

real plan simple ultras spunea...

"Primarul are însă o concluzie : stadionul “Ilie Oană” poate îndeplini standardele UEFA pentru că există un proiect la Piatra Neamţ care a fost transmis pe linie de partid şi la Ploieşti."
Daniel Savu

Anonim spunea...

In mare, de acord cu cele scrise. Din ce stiu eu, insa, promisiunea a fost ca stadionul va fi "dat la cheie" in noiembrie 2009, nu in august 2009. Dar si asa, cum nu s-a urnit mai nimic pana acum, nu poate fi vorba nici despre noiembrie. Poate 2010 sau chiar mai mult! Altfel, cu fotbalisti care joaca la agentiile de pariuri pe meciurile lor... pierdute, greu sa mai visezi la promovare. Sa asteptam totusi decizia finala si abia apoi putem vorbi. E Vivi acolo, in miezul problemei, si stie el daca mai merita sa investim sufleteste sau nu.

E spunea...

votul nu este o obligatie din 1989 incoace, este un drept. La varsta voastra mai credeti in minciunile unui Volo, Balota sau Toma, dupa 19 ani nu mai credem ca primaria este interesata decat de deturnarea banilor in buzunarele paraitilor de acolo si tuturor pilelor angajate in diverse posturi 'la stat'. Un oras bombardat, un fotbal de divizia B (in traducere liga IV in Anglia), cativa tineri care-si mai fac vise. Cine vrea cu adevarat o viata linistita si un salariu bun nu are decat sa-si faca bagaje pentru Italia, Austria, Franta, fiecare dupa gradul de civilizatie. Daca nu, ma gandesc cu groaza la vorba lui Medelin Voicu: peste 20 de ani Romania se va scrie cu RR.

Prahova24hours spunea...

Dupa cate (nu) s-au facut pana acum, m-am convins...n-avem Primar...si implicit n-o sa avem nici stadion anulm asta! Iar cu echipa vad c-o scalda, poate chiar o sa cada la pace cu bercea!