miercuri, aprilie 08, 2009

Drumul catre ultimul titlu - partea II


Asteptarile lui Dridea I au fost cu mult depasite de catre coechipieri, ceea ce a permis ca Petrolul sa castige ultimul sau titlul, al 4-lea din toata istoria sa de 85 de ani.




"Va propunem sa punem fata in fata doua clasamente: clasamentul final 1965/66, asa cum a fost… intrevazut la reluarea campionatului, in reportajul de anticipatie aparut in numarul 5 al revistei noastre si clasamentul real, dupa etapa a 22-a (in dreapta e cel real)
Sa vedem acum care e situatia cu patru etape inainte de final.(…) In schimb, Petrolul, prin Dridea, a dat o proba de cricumspectie, fiind numai la un punct de cifra promisa cu 4 ETAPE inainte de … cortina. De remarcat ca apararea petrolista, cu numai 15 goluri primite, a intrecut cu mult asteptarile inaintasului, care ii… prescria 24.
(…)
Cele mai « realiste » echipe (in sensul bun al cuvantului) sunt – pana acum – Petrolul, Stiinta Craiova si Dinamo Pitesti. Aceste trei echipe au antrenori principali cu numele cele mai putin sonore : Constantin Cernaianu, Dumitru Teodorescu si Stefan Vasile."
Din nou multumirile de rigoare lui Romeo Ionescu

Un comentariu:

Prahova24hours spunea...

Pe vremea aia chiar aveam echipa....