duminică, aprilie 26, 2009

In amintirea legendelor

Luni, 27 aprilie, suporterii petrolisti vor iesi in strada pentru a comemora memoria celui ce a fost Ilie Oana. Maine se vor implini 16 ani de la disparitia marelui antrenor. Desi nu este o cifra rotunda, dar avand in vedere situatia actuala in care ne aflam, acest mars comemorativ poate reprezenta inca un semnal de alarma asupra decizilor care pot afecta apartenta unora la clubul petrolist.
Dragostea noastra nu poate fi pusa la incercare, insa lipsa unei echipe ii face pe cei mai slabi sa renunte, de aceea maine trebuie sa aratam ca inca suntem multi cu Petrolul in suflet si ca pentru noi trebuie sa se faca o echipa.

Lasand la o parte acum mesajul emotioanal de mai sus, vreau sa arat inca o data ce primar avem. Nu stiu daca stiati inainte de mandatul lui Volo cum arata site-ul primariei, insa acum el este unul portocaliu (oare de ce?) iar in centru planeaza, la fel ca in vremurile trecute, o poza cu maretul edil.

Pentru ca, dupa cum am mai afirmat, inca se afla in campanie pe linie de partid, Volo ar putea sa beneficieaza de aceasta comemorare pentru a mai marca niste puncte la capitolul imagine, asa ca sa nu va mirati daca va fi si el prezent in centru. Ce ar putea el sa faca totusi? Raspunsul e foarte simplu, desi poate nimeni nu s-a gandit la asta, sa il faca pe Ilie Oana Cetatean de Onoare Post Mortem.

Dintre toate fostele glorii ale Petrolului doar Dridea I, M. Mocanu si M. Ionescu au fost numiti cu aceasta distinctie. Asadar Volo fa bine partidului si decoreaza o persoana care a facut din Petorlul si din Ploiesti un nume, o legenda pentru acest oras si pentru Romania, ILIE OANA .

3 comentarii:

Gigi spunea...

voi ceva util pentru voi sunteti in stare sa faceti ? Volo este un parazit, ca toti din partidul lui si-l vor trage inapoi si pe Base care i-a scos din kk. Ce ma intereseaza pe mine siteul Primariei mafiote ? Calota a furat pentru firmele PSD, Toma a fost un pampalau, numai ratati sunt in primarie.

kaLOo spunea...

Prezent

Anonim spunea...

Foarte buna ideea cu acest titlu de onoare pentru Ilie Oana. Ar fi trebuit ca aceasta idee sa-i fi venit primului primar de dupa Revolutie, daca era ploiestean cu adevarat!
Altfel, mare atentie la veridicitatea celor postate de Gigi! Imi place grozav ca ne trezim la realitate!