marți, februarie 17, 2009

Salvatore de la patria

Deci dupa cum am anticipat s-a vrut de la inceput preluarea ScFc, altfel nu am cum sa-mi explic de ce s-au acceptat asemenea conditii. Sebi Tudor ramane antrenor, oricum Rachita nu avea voie comform regulamentului, dar de pe langa Sebi o sa mai avem placerea de ai urmari pe : Costache Bozga (chiar mai trebuie sa zic?)
Niste jucatori fantastici cu niste caractere de invidiat, adica e mare lucru sa stai langa o echipa parasita de niste suporteri nebuni platiti de altii cu bomboane.
Acum in a 2a etapa pentru cei ce nu stiu este meciul Fc Ploiesti (viitoare Astra)- Sc Fc( pe viata redenumirea fostei Astra), eu unul o sa aplaud fiecare actiune a lui Rohat,Claudiu Tudor sau Catarama, Mai trebuie sa zic si de ce?
Volo acest salvatore de la patria a declarat , si asta e chiar pe bune, ca s-a incercat sa se indeplineasca dorinta ploiestenilor.Pai mai Volo unde erai tu cand cei de la doarpetrolul.ro au facut un sondaj si Fc Ploiesti era echipa dorita de suporteri.Deci inca o data pe Volo nu l-a interesat de Fc Ploiesti.Este pacat sa stii ca aveai 1% sanse sa-ti continui o munca dar ce sa-i faci,acum trbuie sa ne rugam de costache sa nu faca vreun penalty prin min 90...
Hai poate cu Vivi manager sa mai dam afara din aceste mizerii,alta sansa nu avem!

2 comentarii:

real plan simple ultras spunea...

Revin cu amanunte :
1.Patraru a declarat campania oficial inchisa,pai n-am obtinut nimic
2.eu as vrea sa ma fac director de programe in noua structura,dar stai ca suporterii nu au voie am uitat chiar daca dau bani ...
3.cred ca e mai de treaba sumudica decat sebi sa moara mama de nu e asa?

Anonim spunea...

Nu stiu de ce dar iar am impresia c-am fost pacaliti! Sper sa ma insel...
Vivi ramane ultima noastra speranta!